Šiaurės Korėja prašo maisto iš Mongolijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2013-04-26 15:57
Gerai pagalvojus, tai nėra ką su ta Šiaurės Korėja daryt. Juos galima išvaduot nuo režimo, bet ne nuo pačių savęs. Karta iš kartos gulage sėdintys ir viską pagal nurodymus darantys savarankiškai gyventi negali. Niekas nežino ką su tokiais zombiais reiktų daryti— neįmanoma sėkmingai socializuoti tokio kiekio žmonių. Humaniškiausia būtų leisti jiems patiems išmirt...
Arwis 2013-04-26 16:50
Cia turbut ir yra viena is priezasciu kodel P. Koreja nera baisiai suinteresuota abieju Koreju suvienyjimu. Dabar P. Korejoje gyvena apie 24 000 pabegeliu ir jiems labai sunku adapuotis prie siuolaikinio pasaulio salygu, dauguma ju uzsiima ivairia nusikalstama veikla. Na 24 00 nera daug, labai galvos ir neskauda, taciau issivaizduokit islaisvinus 24 milijonus? P. Korejai tai butu labai didele tragedija.
Rukis 2013-04-26 17:28
Todėl ir buvo sukurta "taikaus susivienijimo organizacija", kurios tikslas suartinti Korėjų ekonomikas ir vystyti pragyvenimo lygį šalyje. Deja, misteris ŠK vadovas, storulis pokemonas, sugalvojo uždaryti Kesongo kompleksą, kas juos pastūmės į dar gilesnę bedugnę. Genijus.
Arns 2013-04-26 18:28
Rukis, negi tiki tomis pasakomis? Akivaizdu jog tiesiog ten pigios jėgos zona, nuo kurios šiek tiek nubyra ir Š. Korėjos valdžiai. Tad valdžios struktūroms, jei kompleksas įsigalėtu, būtu ta bambagyslė kurią būtu sunku nutraukti ir tektu savo būdą derinti su P. Korėjos ekonomika (net jiems suprantama, jei nori pinigų, reikia kad darbas pasisektu). Eiliniams žmonėms jokio skirtumo Kesongas ar Pokemondas, ten tik darbo vieta. Kas dėl bandymo "pritraukti" ekonomiką prie atitinkamo lygio. Be keliasdešimties milijardų niekas nejuda. Paskaičiuokim kiek ES sumokėjo jog Lietuva nors šiek tiek priartėtu prie Vakarų Europos standartų. Tada prisiminkim kiek sukišo Vokietija jog abi dalys supanašėtu pagal jų nuomonę. Ir suprasim kad net 100 tų LEZ'ų ne ką sugeneruotu.
Simplicity 2013-04-26 19:09
Vokiečiai bent jau norėjo susijungimo ir nežiūrėjo vieni į kitus kaip į mirtinus priešus. Tuo tarpu Šiaurės Korėjos zombiai aplink mato tik priešus, o pietų korėjiečius laiko išdavikais ir parsidavėliais. Ir jokie milijardai čia nepadės — ten smegenis iš kartos į kartą skalbia. Reikia leist išmirt arba įpareigot pietų korėjiečius pasiimt po vieną korėjietį iš Šiaurės ir auklėt
Arwis 2013-04-26 21:56
Nera ten baisiai su ta propaganda kaip galvojat. Taip yra daug kurie istikimi rezimui, taciau yra taip pat daug kurie puse lupu mato koks sudas aplink. Taciau nesvarbu tiek vieni tiek kiti yra visiskai neprisitaike ir nepasiruose modernian pasaului.