Kita stotelė – Marsas. Bilietai atgal neparduodami

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gedis 2013-04-29 08:26
Kažin ar pasiryžčiau keliaut.Kai pamanai,kad negalėsi rytais išeit į lauką,būsi visada uždarytas,turėsi bendrauti su tais pačiais žmonėmis nuolatos,tas noras dingsta taip pat greit,kaip iš pradžių atsiranda,pagalvojus ką žmonės padarė ir tebedaro žemėje.Mes čia kaip kaliniai,darbinės bitutės uždaryti žemelėje,galbūt todėl tiek daug norinčių skrist.Bet ten tikrai nebus geriau.Žinant žmogaus prigimtį,turėtų atsirast koks manjakas,kuriam neatlaikys psichika ir prasidės skerdynės.
Windas 2013-04-29 11:02
Yra atveju kai zmogus daug metu ishgyvena vienas.. o zmogus socialinis padaras todel tarp zmoniu neturetu kilti psy problemu... kur kita problema ka as matau vyru noras pis.... Kaip jie tai ishpres ash nzn... ar ne bus akemns amziaus taisykles kai vyrams ten protas pavaziuos... nebent chemishkai kastruosis..
faktas 2013-04-29 15:32
Manau, specialiai įleis porą maniakų. Juk daro realybė šou. Reikės intrigų, kad daugiau pritrauktų žiūrovų ir uždirbtų iš reklamos.
manas 2013-04-29 16:37
taigi bus ir moteru, taip kad ne problema
immortallt 2013-04-29 16:49
Dar kad moterų balansas būtų lygus vyrų ir jos pasirašytų O ne visos tik su vienu
Skyline 2013-04-29 20:35
Tai atrodo kaip kokia samoklso teorija kad jie bus panaudoti kazkokiems bandymams arba nuskraidint kitur niekas nezino ka jie rezgia nes niekas is niekur neskraidintu zmoniu i marsa uz tokia maza kaina. As tik pasakiau savo nuomone nes visi zinom koks daugiausiai yra scenarijus net ir uz didziausius pinigus ten neskrisciau nes jei esi cia uzdarytas ir busi visatos kurejas to norejo gal kokie atejistai paliks bet nezinau jau geriau cia pasikankinti amerikieciai vel darosi labai itarus nes gal panaudos juos kaip sakiau bandymams kariniams o per televizoriu rodys kad jie gyvena santuriai ir gerai gal i kokia venera isskraidins nereikalingus ir paliks tuos ten kurie netiko. Ten bu sunku priprast. nepykit nes megstu issireikst
kiesza 2013-04-29 21:12
Keliaučiau su ta sąlyga, kad būsiu pirmas.. Kokia prasmė būti nepirmam ?