Kodėl rūkantieji marihuaną atrodo mieguisti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2013-07-05 09:00
Va va, padidino gerbėjų ratą? Tu bent jau ar supranti apie ką šita diskusija?
Hmz 2013-07-05 10:00
Jau pasidariau. Bet ne apie žolę, o apie tavo sugebėjimą diskutuoti. Pabaigai. Anksčiau buvau už legalizavimą; dabar žiūriu į šitą reikalą labai atsargiai. Bet negaliu pakęsti, kai į diskusiją tokiu rimtu klausimu prilenda visokių demagogų, pateikinėjančių anekdotinius liudijimus ("narkomanas užmušė žmogų!") ir traukiančių faktus iš subinės ("prevencija kainuoja mažiau, nei gydymas ir padarinių likvidavimas").
migell 2013-07-05 12:56
Tavo nuojauta tave apgavo broli
Windas 2013-07-05 13:22
neesu geras ten info ieskotojas o gal tiesiog tingiu bet seip man idomu olandija jau ilga laika legalizavus marichuanos yra kokiu atveju jog apsineses nuo marichuanos zmogus uzkapojo kirviu bobute? (lietuvoje speju ir kitur nuo alkoholio panasiu dalyku pilna) nuo alkoholio didelio kiekio galima ir numirti.. ar yra perdozavusiu nuo marichuanos? kiek olandijoje yra padaryta avariju per metus del alkoholio kaltes ir kiek del to kad apsirukias buvo marichuanos? kiek yra ivyke konfliktu baruose ar kur kitur nes zmogus apsivartojas alkoholio ir neblaiviai mastant priskalba/susimusha ir kelia gresme aplinkiniam vien savo elgesio ir kaip del sio reikalo su marichuana? cia ne sakau, kad visi atsakymai eitu i marichuanos nauda ash statistikos nezinau, bet speju jog alkoholis situose dalykuose pralaimetu. Taip sakoma marichuanos apsirukias tampi zombiu.. (paziurekime kiek apple zombiu yra vien naudojant apple produkta? (cia sarkazmiskai pajuokavau)) bet realiai tai viskas priklauso ar turi saiko... jei jau esi visiskas rukarius ir jo nori kas diena.. tai tu jos legaliai ir nelegaliai galetum gauti:) nes speju parduotuvese kane jei lagalizuotu nebutu pigiau nei juodojoj rinkoje 30~40Lt uz grama (nepradekit pezeti kad ish draugu gaunat pigiau ar kazka pn kalbu bendraja prasme)... nes legaliai ash tikrai pirkciau nes dabar rinkoje pasirode K2,K3,K4 and so on kurie tikrai nera geri, o to labiau nera patikimi produktai. Latvijoje jug pardavineja "spice" ir patikekit jos poveikis nera tikrai i jusu sveikata ir ji LEGALI.
andriulis 2013-07-05 14:02
Aš dar nei vieno rūkančio šį "šūdą" nemačiau, kad darytų tai be alkoholio. Alučiu visuomet pamirko gerklę.
migell 2013-07-05 14:11
kiekvienas kompanija renkasi pats (net jei taip kartais neatrodo)
andriulis 2013-07-05 14:32
Prie ko čia tos kompanijos pasirinkimas?
migell 2013-07-05 15:01
Prie to, kad man panasu, jog Tu bendrauji su 'tokiais' zmonemis, kurie 'taip' daro (t.y. maiso alko su mj), ar bent jau leidi laika panasiu zmoniu kompanijoje. Skirtingai nei Tu, as nepazystu nei vieno, kuris 'taip' daro. O as pazystu ir viena ir kita vartojanciu, bet nei vieno 'maisancio'. As pats vartoju ora ir vandeni - labai geras misinys gaunasi.. (bet kaip ir visa kita, taip ir sita mixa reikia vartot su saiku). Ir dar klausimelis: kodel mj vadini 'sudu', o alaus nevadini pvz 'myzalu' ? Gal todel, kad kartas nuo karto jo isgeri? O gal dazniau?
andriulis 2013-07-05 15:23
Na aš bendrauju su įvairaus plauko žmonėmis, tai kompanijos pasirinkimas man neaktualus, bet matau asmenis kurie rūko "šūdą" ir geria "myžalą". Ir taip daro visi kuriuos mačiau rūkančius tą š.. Nepriklausomai ar tai italas, airis, lenkas, anglas, lietuvis. Nesuprask klaidingai, aš pats vartoju alkoholį, bet jam kažkokių sentimentų nejaučiu. Pagrindinė mano mintis ką aš norėjau pasakyti yra mano komentare aukščiau. Aš nenoriu, kad žiniasklaidoje kalbėtų apie narkotines medžiagas, alkoholį kaip apie kažkokį smagų dalyką.
migell 2013-07-05 16:43
Tai tada tik 1 klausimas, kodel tu vartoji alko (kazka tokio ne visai smagaus), jeigu: Manau, kad zinau atsakyma (o Tu zinai?), ir is to seka.. Jei Kiekvienas musu pradetu nuo Saves ir tik nuo Saves, pasaulis istikruju taptu geresne vieta gyventi.. bet:) juk zymiai paprasciau ir lengviau pastebeti kitu trukumus, maza to, juos ispusti iki kazko toookio, negu atsisukti i save, nustot sau meluot ir nuolaidziaut, tapt pavyzdziu tiems, kuriuos bandome per prievarta priversti tapti tokiais, kokiais manome, kad jie turetu buti, nors patys toli grazu tokie neesame.. Tikrai nenoriu nieko izeisti ar pazeminti, sakau nuosirdziai, tai veikia, ir veikia 100 kartu geriau nei bet kokia prievarta. Mazas pvz:Eini gatve ir matai, kad priekyje stovintis zmogus tarkim numete siuksle ant zemes (o siuksliu deze uz poros metru). Ir dabar tu turi 2 variantus: 1. Prieini ir priklausomai kas per zmogus: A. mandagiai pasakai pastaba B. piktai/arsiai/agresyviai pareplikuoji C. imi uz ausies ir liepi pakelt siuksle D. trenki per veida E. isirasyk pats.. 2. TU pakeli jo numesta siuksle SU MEILE ziuredamas jam i akis ir imeti i siuksliu deze, nusisypsai ir tyledamas nueini savo keliais.. KLAUSIMAS: kaip manai, kuris is variantu, pastoviai ji kartojant analogiskoje situacijoje greiciausiai duotu pageidaujama rezultata (siuo atveju jis liautusi siukslines). Ar lengva myleti ta, kuris tavo manymu daro bloga? Dazniausiai ne.. Lengviau yra pasmerkti. Bet jei tu padarai klaida, juk tikiesi, kad tau atleis, o ne paniekins.. absoliuciai nieko asmenisko, tik sausa teorija (ta prasme visiems ir kiekvienam) APIE KA AS CIA?? atsakyti Visiskai Nebutina. peace
Tommis 2013-07-05 16:45
Ar Olandija skirtų sveikatos apsaugai daugiau lėšų nei reikia? Kur prasmė?
Simplicity 2013-07-05 16:55
Vis dar ginčijatės ir bandot rasti vieną tiesą? Vienos tiesos nėra ir nebus: žolę rūkantys pasisakys, kad ją reikia legalizuoti, o nerūkantys pasisakys prieš bet kokių naujų narkotikų legalizavimą. Rūkantiems legalumas reikštų tai, kad nebaudžiamas galėtum žolę ant lango auginti (ir nelegaliai parduoti kokiam smalsuoliui), o oponentams tektų susitaikyti su tuo, kad dar vienas narkotikas taptų laisvai prieinamas vaikams.
Windas 2013-07-05 17:07
Simplicity, atmeskime vaikus.. nes vaikai ir alkoholi ir zolyte jau gali pasiekti klausimas tik legaliai ar ne.. cia lietuva, cia jei speju niekam nekyla problemos kur gauti parukti ar ishgerti pvz nakti? esme tik kalbam apie tai ar valstybe ish to uzdirba ar ne, cia kaip prostitucija, vieni sako uz legalizavima kiti bet lyg kazkas nezinotu kur jas rasti? per straipnius laikrasciuose, internete, per tv visada sako STOTYS VISUOSE MIESTOSE (ne miesteliuose ir kaimuose, bet miestuose) visada rasi naktine plastake, taigi atmeskim vaikus kurie ar vienaip ar kitaip nelegaliai vartoja ar vartotu ta medziaga: alkoholi,cigeretes, marichuana. Kalbekime apie saikingus dalyka ir mastancius zmones: SUAUGE (bent turetu buti tokie) nustokit kaisioti vaikus sia tema
blizzard 2013-07-05 19:45
Ir vėl iš naujo? pradėjot apie narkotikus. Žinot kaip sako visi nori turėt viską - taip sakant nori vartot narkotikus, bet nebūt narkomanais, nori vartot alkoholį, bet nebūt alkoholikais ir t.t. ir neduok dieve kas nors jiems uždraus tai daryt iš kart gyvenimas sugriūtų, nors jie ir ne narkomanai.. ir su alkoholiu tas pats, vartoja visi saikingai ir prie progos, bet jeigu tik sausas įstatymas įsigaliotų, tai visi į gatves išeitų saikingai vartojat, bet atsisakyt negalit? kaip čia yra?
Simplicity 2013-07-05 19:55
Windas, va būtent, kad kaip tik ir reikia vaikus „kaišioti“. Turėtumėt įsikalti į savo galvas, kad legaliai parduodama žolė būtų kaip tie saldumynai prie prekybcentrių kasų. Ne vienas dešimtmetis yra bent kartą kur nors pasislėpęs patraukęs tabako dūmą. Lygiai tas pats būtų ir su žole, nes jos būtų galima rasti tėvų stalčiuje ar gauti iš vyresnio kiemo draugo. Gal net kas iš vyresnių kiemo vaikų pasidarys sau atrakciją pyplius žole pavaišinę... . p.p.s. Tam, kad galėtumėm rasti bendrą sutarimą reiktų vieno iš dviejų dalykų: arba man pradėti „saikingai“ pūsti žolę, arba tau pradėti galvoti ne apie save ir draugus žolininkus, o apie didžiąją visuomenės dalį, kuriai tavo žolės ir apsipūtusio tavęs nereikia.
Karolifas 2013-07-06 18:41
kažkam vistiek reiks prie kažko taikytis, labai abėjoju ar atsisakytum savo automobilio, jeigu kaimynui jo markė nepatinka Visi darys taip kaip nori, o kentės tie kurie arba nenori prisitaikyt arba šiaip kitoki. Kažkodėl labai abėjoju, kad marichuanos vartojimo mastus galima sumažint, todėl bent jau su jos vartojimu teks susitaikyti daugeliui, kaip kad teko susitaikyti su lietuvos nepriklausomybės atkūrimu, aišku dar po šiai dienai yra žmonių, kurie sako, kad prie ruso buvo gerai ir patys užsimiršta, kad pusė jų giminės ištremė į sibirą... Ir galvojimas apie visuomenę, kuriai tu galima sakyt nerūpi, išvis pasakos. Normalūs žmonės gyvena savo gyvenimus ir jiems tikrai nesvarbu, kad kažkam tai nepatinka jo gyvenimo būdas. Aš asmeniškai palaikau kanapes, tarp tų kurie bent iš esmės žino kas tai per augalas, kaip jis veikia, koks poveikis ir kaip vartot, kaip mėgautis. Ir tikrai neesu patenkintas tais, kurie apsipūtę nebežino kur dėtis ir gulinėja ant kelio.. nevispročiai vaikai ir tiek, toki patys kurie prisigėrę užsimuša su savo bemsais ar bulkom.. Sakai, kad legalizavus bus lengviau prieinama vaikam, tai... turbūt neįsivaizduoji kaip šiais laikais lengva gauti tos žolės, ir patikėk, kai perki, pas tave tikrai neklausia kiek tau metų o tuo labiau ar vienas vaišinsiesi savo kątik nusipirktais žiedais O su tais pabandymais, irgi, čia jau pačių tėvų reikalas, kad jų vaikas stalčiui ras žolės, taip pačiai kaip ir per kokį nors balių, 7 metų vaikas maktelna stikliuką spanguolinės tuo metu kai visi išėjo parūkyt cigarečių į lauką...