Kuriozai gamtoje: gepardo persekiojama antilopė išsigelbėjo įšokusi į visureigį (Video)  (0)

Pietų Afrikos Respublikoje (PAR) įvyko kurioziškas incidentas - visureigis „Toyota Land Cruiser“ nuo gepardų nagų išgelbėjo impalą. Automobilis su turistais važinėjo po Kriugerio nacionalinį parką, kai per kelią pradėjo šuoliuoti antilopių būrys. Viena iš impalų įšoko į visureigį, pasprukdama nuo ją persekiojusio plėšrūno, skelbia „Carscoops“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa tai nufilmavo žmonės iš kaimyninės mašinos. Impala į visureigį įšoko taip staiga, kad joje sėdėję žmonės nespėjo sureaguoti. Po kurio laiko jie atidarė mašinos dureles ir išleido impalą, kuri nubėgo priešingon pusėn. Visureigio salone žmonės nenukentėjo, rašo newsru.com.

Impalas vijosi keli gepardai, atskyrę vieną iš jų nuo būrio. Tačiau antilopei išnykus visureigio viduje, plėšrūnai buvo priversti sustoti ir atsitraukti.

„Netikėtai pamatėme iš krūmų iššokančią impalą. Po to kažkas pradėjo šaukti“, - įspūdžiais dalijosi viena mergina iš kaimyninio automobilio, nufilmavusi incidentą. Jos teigimu, nei keleiviai, nei gyvūnas nenukentėjo, o gepardai „liko be vakarienės“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(10)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: