Dalase motina, gydžiusi dukrą alternatyviais metodais, pasodinta į kalėjimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2013-08-17 08:10
Kai zmogus sveria 22kg tai jau atsiprasau, kokie toksinai cia begali valytis. Cia yra tiesioginis aplaidumas. Dar geriau buna kai JAV tevai ne tik kad neskiepija mazameciu nuo tu ligu kuriuos skiepai puikiai apsaugo, bet ir jiems susirgus neveda pas daktara, bet pas kuniga. Man rodos yra jau keli atvejai, kur tevai taip buvo nubausti, kaip uz tycini nuzudima.
Pumper 2013-08-17 09:11
Yra atvejis, kai du vaikus taip nužudė tėvai (ir ne vienu metu, nes po pirmo mirties nebuvo uždaryti).
ciortas 2013-08-17 09:29
Nereikia ir JAV, Lietuvoje taip pat tokiu ne vienas, kurie yra pries skiepus ir ne tik patys bet ir kudikiu/vaiku nskiepyja.
Spro 2013-08-17 10:21
Pamenu Lietuvoje , gal 2005 metais kažkur ,berniukas viešėjo pas močiutę ir susilaužė ranką. Močiutė nenorėdama ,kad jis dėl traumos važiuotų namo iš kaimo ,nuslėpė ir nusprendė žolelėm gydyti ... Teko amputuoti ranką.. Vaistai gal nėr labai gerai ,bet manau savų vaistų išradinėti tikrai neturėtų būt leidžiama....
Eimas 2013-08-17 10:22
Pirma išsiaiškink kam skiepai yra naudojami ir kodėl juos sukūrė. Kokį brudą y juos pumpuoja. Kad truputi kartais padeda yra tik šalutinis efektas kurį dažniausiai mūsų smegenys pačios padaro. Nes žinant, kad išgėrei vaistų, pagerėja.
bmk1245 2013-08-17 11:02
Teko girdėti apie tymų protrūkį UK? Tokies "tėveliams", kurie neskiepyja savo atžalų, ar gydo visokiausiais "gyvačių taukais", turėtų būti uždrausta toliau daugintis. Įtariu, kad kvailumas yra paveldimas...
zgames 2013-08-17 13:40
Tu negali aiskinti zmonems kaip jiems reikia gydytis, mainstream vaistai yra apgailetini palyginant pries naturalias zolele, tiesiog reikia moketi gydyti zmoness, vien internete apsisviesti neuztenka tapti tikru zolininku, tenka sios specialybes mokintis nevienerius metus. Vis del to jie nauduoja tobulesne gydymo technologija, o ne kazkokias piliules lol tokios istorijos kaip si uzdeda dideli minusa naturaliai medicinai, taciau vis tiek ne zmonemes aiskinti kaip sis pasaulis turi atrodyti. Nekiskit nosies ne i savo darza. Yra idiotu, ju buvo ir bus bet nahuj neaiskinkite zmonems kaip jiems savo gyvenimus gyventi...
punktyras 2013-08-17 14:32
Niekas neaiškina, kaip gyventi tol, kol tai tik to žmogaus reikalas. Jei dėl išplautų smegenų kenčia vaikai, tikrai nemanau, kad reikėtų palikti savieigai.
punktyras 2013-08-17 14:35
Žinant, kad vaikystėje tymais persirgę berniukai dažnai tampa nevaisingi, drausti daugintis nė nereikia
deivec 2013-08-17 14:55
lietuvoje...tai butu prokurorai kaltinami :D:D:D lietuvoje gi negalima zmonems laisves riboti niekaip :D:D gimdykite namuose..ir pan. :D:D
mnv 2013-08-17 14:55
Tai tegul teveliai ir gydosi zolytemis ir bureju/kunigu pagalba, o vaikas pats kazin ar sita sprendima prieme. Todel jie ne savo gyvenima "nugyveno" i kapus. p.s. Senas anekdotas. Kaip vadinami veikiantys "alternatyvus" vaistai? Vaistais. p.s.s http://www.huffingtonpost.com/2013/04/2 ... 38001.html
immortallt 2013-08-17 15:24
Reikia skirti ligas, kai zoles gali padeti ir kada zolems jau yra per velu. Kas del skiepu, man gydytoja nuo vaikystes liepe nesiskiepyti, antibiotikus geres gyvenime esu gal 4 kursus, bet kas svarbiausia, kai jauti kad siek tiek jau sergi, taainevaikstai plika gerkle ir pan. Ir vezio bei panasiu ligu negydai zolelem. Neskiepytas del galimos alergines reakcijos.
bmk1245 2013-08-17 15:33
išsilavinimo quacks'ų, ir pretenduoti į Darwin'o apdovanojimą.
bmk1245 2013-08-17 15:42
- gali išsigydyti ne tik karščiavimą, bet ir patapti bergždžiu...
Valkirja 2013-08-17 16:08
Na žmonių gyvenimo trukmė išaugo būtent dėl modernios medicinos. Aš pati dažniausiai gydausi žolelėmis, nes jei pasireiškia kokie simptomai tai menkas peršalimas, ką pilnai galima išgydyti ir be chemijos. Tačiau rimtų ligų niekad nepatikiu žolėms, norisi dar gyvent. Arba reiktų gerokai didesnių kiekių tų žolių, kad kažką išgydyt, o ir ne viską rasti būtų įmanoma, o kur dar paruošimas. Kol nebuvo taip išvystytos farmacijos žmonės krisdavo ir nuo paprasčiausio peršalimo, komplikacijų, jei nežinodavo kaip gydytis ar tingėdavo, o dažniausiai ir negalėdavo, tik pasireiškus simptomams.
Pumper 2013-08-17 16:23
Kas blogiausia, kad senas komuniaga Andriukaitis sugalvojo reglamentoti alternatyvią mediciną Lietuvoj. Iš pradžių pagalvojau, kad gal susiprotėjo ir ją ne tik apribos, bet ir uždraus vaistais vadinti, bet pasirodo, kad jis nori kaip tik ne riboti, o ją skleisti, o jos "veiksmingumui" įrodyti nori tyrimus atlikti pavesti tiem patiem alt. medicinos skleidėjam, sakydamas, kad anie patys adekvačiai galės įvertinti savo gydymo metodų veiksmingumą. Čia tas pats kas duoti kyšininkui policininkui savo kyšininkavimo bylą ištirti.
Arwis 2013-08-17 18:25
http://mappinghistory.uoregon.edu/engli ... 39-01.html Taip mainstream vaistai yra apgailetini o zoleles visagales. Gal tuomet nori paaiskinti kodel po mainstream vaistu atsiradimo musu gyvenimo trukme padvigubejo? Vaistai ne siaip is lempos kuriami, ten dirba didziules komandos biochemiku, kurie supranta liga molekuliniu lygiu ir taiko tam tikrus metodus kaip su lyga kovoti tuom lygiu, kai zolelininkas kovoja su simptomu nes jis visiskai nesupranta kaip liga veikia zmogaus kune.
zgames 2013-08-17 19:57
As nesneku apie siaip sau zolininkus kur cia technologijos.lt parase, as sneku apie zmones kurie tikrai supranta gamtos galia, kurie yra sveiki iki pat mirties ir kurie moka gydyti zmones, jie ne shamanai, jie paprasti zmones, kurie padeda kitiems, ir tikrai niekas nemirsta is bando, o ir patys zmones eina kaip savanoriai. Si istorija tiesiog deda dideli minusa, kitiems genialiems zmonems, o mums vakarieciams yra tai nesuprantama, kaip galima atsisakyti vakarietisku gydymu budu, bet gi tai akivaizdu kad mumis itakojo butent musu "naujoviska" kultura negu tarkim senoves. Taciau ziniu trukumas bei netikslinga informacija ziniasklaidoje mus privercia mastyti, kad senoves zmones buvo sarlatanai bei idiotai. P.S. is kur zinai kad musu amzius pailgejo? is kur zinai kad del vaistu, ar dar kazkokio sudo? nes bahurai tvarkingais kostiumais su phd harvardo pasake, kad del to? nejuokink lai jie pirma issiaiskina placebo efekta, kaip organizmas isisavina vaistus bei kaip zmogaus kunas pasidaro 99% reikalingu medziagu isgyvenimui, o tada lai reiskia savo nuomones, del ko zmogaus amzius ilgeja Cia tiems kas mano, kad skepai yra gerai: http://www.trueactivist.com/courts-quie ... es-autism/ Geriausias variantas butu pameginti suderinti vakarietiska medicina su senoves ir gautume geriausia rezultata, as uz naujoves bei patikrina senoves isminti, taciau tuo nebus kol mes nepripazinsime senoves zmoniu genialumo paprastume.
bmk1245 2013-08-17 20:34
Tai jau vyksta seniai. Tamstos žiniai: augaluose randamos veikliosios medžiagos yra naudojamos modernioje medicinoje. Bet, hey, atsikratykit visų vakarietiškų "šiukšlių" ir eikit gyventi miškan su visa "patikrinta senovės išmintim", būsit sotus ir sveikas (tik iš kart perspėju, pušų žievė neskani ir nevirškinama, plius galite gaut kakton nuo ūkininko, jei bandysit vogt jo pasėlius ar gyvulius).
mnv 2013-08-17 23:41
O tai kodel tas tavo placebas atsirado realiai tik 20 amziuj? Jei per visa musu evoliucijos trukme gyvenimo laikotarpi tokiais tempais butu auges, idomu iki kiek tukstanciu metu gyventumeme Taigi ta trukme ir yra isaugus tik del cheminiu vaistu, "sintetinio"/gmo maisto kurio visiems uztenka ir skiepu. Taigi del visu tu dalyku, kuriu taip nekencia ir kurie taip "zudo" zmones.