Polinkį nusižudyti gali atskleisti kraujo tyrimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Heksogenas 2013-08-20 21:15
Įdomu čia tas savižudybes sureikšmina, kad gautų finansavimą ar ištikro tai laiko labai blogu dalyku? Nes mano supratimu tavo gyvybė priklauso tau, ir jei tau atrodo sprendimas tinkamas ir gerai apsvarstei tai prašom.. Negali tik tokiu atveju jei esi atsakingas už ką nors, pvz , svarbu, kad nepalikt kokių vaikų į gyvenimą neišėjusių.. Aišku sutinku, kad ne visad ir kad gali būti psichinės ligos.., bet kad visi savižudžiai serga man kažkaip nepriimtina..
qriuqriu 2013-08-21 00:35
nejuokink Heksogenai, jei zmogus nori zudytis- jis patekes i tam tikra uzdara rata ir tai jau yra liga patologine(motyvai gali but ivairus nuo norint izeist artimuosius iki egzistenciniu paranoju visuomenes atzvilgiu), nors kitu, Darvino aspektu -tai visuomenes apsivalymas nuo ligoniu (tik ar kiekviena visuomene tai gali sau leist?kinieciai gali, o mes lietuviai?)visumoj sakyciau daug savizudybiu formu ta prasme kad taptum neigalus visuomes narys(pvz nusikaltimai tokie kad sest uz grotu,tai labiau rodo neprisitaikyma prie visuomenes kurioj isaugo, taisykliu, bet netoks drastiskas kaip savizudybe, jau nekalbant apie narkotiku vartojima, dazniausiai nevisai samoningai) P.S.seip mano nuomone kiekvieno gyvio gyvybe yra brangiausia ka pasaulis turi: ir nesvarbu ar tai blusa ar tarakonas ar dramblys ar zmogus, bet ko gero nesulauksiu kol visuomene kaip sisteminis vienetas tai vertintu ir puoseletu, ypac Lietuvoj
azotas 2013-08-21 01:57
o nera tokiu savizudziu kurie mano, kad jau geriau pats nusizudysiu negu kita apvogsiu ir ji nuskriausiu ? who the fuck knows gal po savizudybes pakliusi i roju tarp pliku mergu ir kalno pinigu, o tie kurie mirs nuo ligos i pragara pas velnia.(irodykit, kad as klystu)
Greiveris 2013-08-21 08:21
Išsivysčiusiose šalyse yra savižudžių būdelės, tai pamąstom, kur daugiau laisvės.
Luitas 2013-08-23 13:04
Šitas tyrimas geras kriminalistams, po įtariamo nusižudymo patikrini ar jis turėjo polinkį, jei neturėjo tai nužudymas, o jei turėjo tai ką padarysi.