Pakeistų augalų sėklose – gyvybiškai svarbūs žuvų taukai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enzim 2014-01-05 23:42
Štai tokie GMO metodais patobulinti augalai man patinka. Nematau prie ko prisikabint, o tikslas super kilnus- daugiau vėjo į jų bures.
zaliaakis 2014-01-05 23:54
Jau senai yra pakaitalas zuvu taukams. Tai semenu aliejus !!! is kitur imesta, ne pats rasiau, bet esmes nekeicia --------------------------------------------------------------------------------------------------- daugiausia riebalų rūgšties Omega-3 (58 proc.) - 2 kartus daugiau nei žuvų taukai; pakankama kiekį skaidulinių biologiškai veiklių medžiagų - fitoestrogenų; gana daug riebaluose tirpių vitaminų, steroliu ir fermentų; natūralių antioksidantų. Kodėl verta naudoti linų sėmenų aliejų? Jame gausu naudingų amino rūgščių ir Omega 3 riebiųjų rūgščių. 1-2 arbatiniai šauksteliai aliejaus tolygūs 6-8 kapsulėms žuvų taukų --------------------------------------------------------------------------------------------------- Tereikia tik pasidometi ir galima pigiai gauti naudingu vitaminu ir kita be jokiu papildomu kisimusi i gamta... Visai gi nesunku, pigu ir sveika Ps. jei kam idomu, tai zuvu taukai i komercija isejo ne del sveikatos ! O tam kad butu paprasciau panaudoti zuvu atliekas. Nesitikekit kad juos spaudzia is file
enzim 2014-01-06 00:22
Manau, kad jūs kaip tik giliau ir nepasidomėjot apie EPA ir DHA sąntykį augaliniuose aliejuose. Jei būtumėt pasidomėjęs, nekiltų abejonių dėl "kišimosi į gamtą" naudos.