Nežinoma civilizacija: Javos saloje rasta 16 000 metų senumo piramidė yra senesnė už Egipto piramides (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vvv2 2014-01-15 16:00
O dabar iškelsiu hipotezę! , štai faktai: 1. Piramidžių Žemėje pristatyta gana daug. 2. Visos jos statytos panašiu laikotarpiu. 3. Egipto piramidės geriausiai išsilaikė dėl dykumų sauso klimato. Darom išvadą: visos piramidės buvo skirtos branduolinių atliekų laidojimui (šiandien panašių dydžių piramidė statoma Černobylyje?). Argumentai: 1. Prie visų piramidžių daugybė įspėjimų/gąsdinimų mirtimi. 2. Piramidės turi vidinę struktūrą (šachtas?) atliekų talpinimui. 3. Piramidės turi vožtuvus (šliužus?) pakrautų angų hermetizavimui. 4. Piramidėse dar ir šiandien yra aukštesnė radiacija nei aplinkoje. p.s. .. tik vienas "bet", reikia surasti faktų, rodančių apie "senąją" civilizaciją. Tokiu faktu būtų ir radioaktyvių medžiagų aptikimas piramidžių viduje, gal būt jau praradusių skilimų amžių.
ISG 2014-01-15 16:23
Chariots of the Gods
vvv2 2014-01-15 16:39
- Nemanau, kad Dievai čia prikišę rankas būtų. Tai žmonių darbas, tik ne egiptiečių, o buvusios senosios civilizacijos. Pažiūrėjau radiacijos duomenis, pasirodo gana aukšti, kai kurios patalpos visai dėl to uždarytos, štai: http://vvv2.vv.si/u/radiation.gif
ISG 2014-01-15 16:41
Kaip suprast senosios civilizacijos? is kur tada radiacija?
vvv2 2014-01-15 16:44
- Tik jau nebandykite įrodinėti, kad faraonai turėjo atomines jėgaines (arba indėnai?).. , jeigu priimsime hipotezę, kad senoji civilizacija buvo prieš 15000-20000 metų, ir turėjo branduolines technologijas, jas laidoti buvo protingiausia piramidėse.
Talkatif 2014-01-15 16:46
Iš atominio laikrodžio, dude ...
Talkatif 2014-01-15 16:47
Kodėl nebandyti? Būtų labai įdomu paskaityti :)
Skeleton 2014-01-15 17:05
Radono koncentracijos padidėjimai tamstos lentelėje yra labai nedideli, tad tamstos lentelėje nieko nuostabaus ir netikėto nėra. Sunkiųjų elementų koncentracija akmenyse yra didesnė ir naturalu, kad izoliuotose akmeninėse patalpose radono koncentracija yra didesnė. Kad geriau įsivaizduotum, WHO rekomenduojama Radono leidžiama norma pastoviai gyvenamoms patalpoms yra 100 Bq/m3, o gerai izoliuotose Skandinavų namuose paskutiniomis žiniomis Radono aktyvumas viršija 200 Bq/m3.
kionig 2014-01-15 18:34
reikia atsakyti O jeigu tesugebi makaronų kabinimu atsakyti, tai tavo rašliavonės nieko nevertos tada..
Kilgoras Trautas 2014-01-15 23:33
Neįsižeisk kionig, bet esi šio forumo "mokslinė davatka" nors iš teigiamos pusės kaip mokslo evangelistas įnirtingai atlieki savo darbą. Bet vis tik man tu panašus į Aristotelio moksliniu doktrinu sergėtoja Galileo laikais, arba į Linus Pauling'a http://www.theguardian.com/science/2011 ... sicrystals ir kitus nusistovėjusiu mokslo doktrinų sergėtojus. Esmė tokia, kad net ir pačiomis akivaizdžiausiomis mokslo dogmom galima ir reikia abejoti . Jei to nebus įrodymai iš niekur neatsiras. O kalbant apie istorija kaippo mokslą vis dėlto istorijos mokslas yra labai subjektyviai interpretuojamas laikmečių, pasaulėžiūros, politikos, artefaktu, tikslumo čia nedaug. Be to akivaizdžiai istorijoje galai nesueina ypač tai tapo matoma kai atsirado internetas ir informacija tapo lengviau prieinama. Aš čia ne apie kokius sąmokslus, aš akcentuoju, kad iki tol istorikai dirbo labiau fragmentuotai, o dabar kai visa informacija tapo globaliai prieinamesnė, atsirado dar daugiau ir radinių, akivaizdžiai tapo matoma ši fragmentacija ir tušti tarpai. Kol kas dar bandoma "pritempinėti" datavimus prie nusistovėjusių ar klasikinių kanonų, bet manau neužilgo atsiras kokoks istorijos Kopernikas ar Daniel Shechtman (IMHO tai turėtu būti koksnors genetikas) kuris aptvarkys ir sudėlios į lentynas tuos mums žinomus istorijos faktus.
Arns 2014-01-16 00:07
Kilgoras Trautas, gal konkrečiai nurodyk kas nesudėliota? Nes dabar labai panašu jog piktiniesi skirtingais požiūrio kampais, kaip pvz: kas teisesnis buvo II pasauliniame kare?
kionig 2014-01-16 00:12
. P.S. Abejoti net ir esamomis disciplinimos tikrai niekas nedraudžia, bet aukščiau paminėta sentencija yra pagrindas.
ISG 2014-01-16 09:01
As tai pilnai pritarciau zmogui su issimokslinusiu nicku Kilgoras Trautas. Jeigu vadovautis kionig, ir panasiais veikejais, tai kam isvis reikalingi diskusiju forumai ir komentarai cia? Nei vienas is musu negali ir negales pateikti kazkokiu legit irodymu. Nei vienas nestovejo salia kai tie "saltiniai" buvo parasyti, ir aproovinti. Tiesiog tam tikri forumai suburia tam tikrus dalyvius, su tam tikrom nuomonem. Manau cia vis dar yra pakankamai zmoniu su pakankamu ziniu bagazu ir common sence, kurie gali kazka parasyti ir nemetyti linku i saltinius kaip mokyklos ar univero suole. O kam idomu, ir kas taip pat turi smegenu galvoj, tai atssirinks kas yra kas, ir pats gales pasieskoti informacijos...
vvv2 2014-01-16 11:08
Skeleton 2014-01-16 23:37
. Tik turint rankose eksperimentinius faktus, kurių negali paaiškinti sena teorija, galima imtis senos teorijos modifikavimo arba naujos teorijos kūrimo. Taip funkcionuoja mokslas. O istorija pagal savo prigimtį yra ir visados bus fragmentuota. Kas neužrašyta (arba į šiukšlyną nebuvo išmesta) to ir nežinome. Įsivaizduokime kas būtų jeigu iš Romos imperijos nebūtų likę nieko daugiau (jokių artefaktų jokių užrašų) išskyrus 200 km įspūdingų akvedukų Romos apylinkėse? Kiek būtų spėlionių ginčų ir t.t. ir t.t. O dabar žinome kiek Romoje žmonių gyveno, koks imperatorius kada ką statė ir kiek jam kainavo statybų manijos proveržiai.
Skeleton 2014-01-16 23:56
Arba tie "laiko ribojimai" yra tipinė radiofobinė nemokšų reakcija. Arba jie yra tavo lentelės autoriaus išgalvoti nuo pradžios iki pabaigos. Beje kiek prisimenu lietuviškų bulvių aktyvumas yra kažkur apie 30 Bq/kg. Grybų aktyvumas yra GEROKAI didesnis. Ir nieko, skaniai valgai ir bulves ir grybų padažą. Skanaus !
vanduo4 2014-01-17 01:53
1. Klaidinga hipoteze ir neteisingas palyginimas. Cernobilyje yvyko avarija ant zemes pavirsiaus. Ir siuo metu techniskai neymanoma ta visa teritorija palidoti kazkur giliai. Tad paprasciausias budas - apipilti zememis.... 2. Nemanau, kad senuju civilizaciju metu yvyko tiek daug branduoliniu avariju ir jie nerado budu kaip kitaip laidoti atliekas; 3. Piramide - tai laiptai y dangu. Netgi sv. Raste sakoma, kad zmones taip ispyzdejo, kad state Babelio boksta, kad pasiektu dangu. Tada Dievas jiems sumaise kalbas, jad jie nesusikalbetu ir nebebutu tokie vieningi; 4. Piramide savotiskai koncentruoja kosmine ar kitokios kilmes energija. Ji veikia kaip savitiskas siuolaikinis radaras. Kokia jo paskirti ar tai tik sutapimas - cia kitas klausimas.
vvv2 2014-01-17 10:01
.
Kirtiklis 2014-01-17 12:40
Kokios dar senovinės branduolinės civilizacijos? Jo tai gal jos ir mamutus ir kitus stambiuosius išnaikino bei gyveno urvuose tam tikruose regionuose. Kalba agurkus apie 15-20k metų kažkokias civilizacijos ledynmečio laikotarpiu Tai gal ir http://en.wikipedia.org/wiki/Neanderthal šitas buvo tos branduolinės civilizacijos atstovas? Ir va jums paliko super uber power senovės civilizacijos žinutes http://en.wikipedia.org/wiki/Cave_painting . P.S. Gal gana šitų nesąmoningų trolinimų? Vienas veikėjas užvedė jau kelintoj temoj šį apsurdą, ir tesiasi vis.
vvv2 2014-01-17 12:49
- Ledynmečio pradžia turėjo kažkokią trukmę, piramidės tikėtinai ir statytos praėjusio ledynmečio pradžioje. Manoma, kad ledynmetį suformavo "minkštas" susidūrimas su kosminiu objektu, galimai su gigantiška ledine kometos uodega.. p.s. .. čia ne ta tema, bet yra daug hipotezių apie buvusią branduolinę civilizaciją prieš ledynmetį, taip pat "kosminę" ledynmečio kilmę (kataklizmą?). Tamstos nupiešti "laukiniai" yra jau iš ledynmečio, kuomet viskas sunaikinta.. p.s.2 .. šiandien miestų pastatų mozotojai, save vadinantys "grafiti", ne ką pažengė, nuo tamstos nuorodų!