"Egg": kates iš proto vedantis elektroninis žaislas (Video)  (7)

„Egg“ iš tikrųjų atrodo kaip kiaušinis, tik yra kiek didesnis. Žaisliukas sukonstruotas taip, kad katė niekaip negali jo sučiupti, „Egg“ visą laiką išslysta iš jos letenėlių paskutinę akimirką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kickstarter“ kolektyvinio finansavimo portale konstruktoriai iš D. Britanijos renka lėšas serijinei savo sukurto įrenginio „Egg“ gamybai pradėti. Tai naminėms katėms skirtas automatinis žaisliukas, kuris jas taip įtraukia į žaidimą, kad su šiuo „kiaušiniu“ jos gali praleisti valandų valandas.

„Egg“ iš tikrųjų atrodo kaip kiaušinis, tik yra kiek didesnis. Žaisliuko korpusas pagamintas iš balto plastiko. „Egg“ gali savarankiškai ir nuolat ridinėtis grindimis: tam naudojama masės perkėlimo technologija.

Kačių dėmesį „Egg“ prikausto ne tik savo judėjimu, bet labiausiai skleidžiamu garsu, imituojančiu pelės cypimą. Žaisliukas sukonstruotas taip, kad katė niekaip negali jo sučiupti, „Egg“ visą laiką išslysta iš jos letenėlių paskutinę akimirką. O erzinantis pelės cypčiojimas verčia katę bandyti vėl ir vėl.

Pasak „Egg“ kūrėjų, žaisliuko baterijos talpos pakanka vienai dienai aktyvių žaidimų. Įkrauti jį galima per „micro USB“ jungtį. Per ją taip pat galima prijungti žaisliuką prie kompiuterio ir parinkti savo katei labiausiai jaudinamą režimą. Tie, kurie projekto finansavimui paaukos 31 JAV dolerį, galės užsisakyti „Egg“ „Kickstarter“ portale.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(6)
(0)
(0)

Komentarai (7)