Pagreitintas ledo kristalų susidarymo procesas iš arčiau (Video)  (0)

Danų fotografas Alf Pilz du kartus pagretinto judesio vaizdo įrašuose užfiksavo labiausiai įsimintinus žiemos virsmus. Nuo šerkšno susidarymo proceso iš arti, užšąlančių ežerų iki kerinčių snieguoto kraštovaizdžio vaizdų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiemos Danijoje gali būti ilgos, tamsios bei atšiaurios. Nepaisant to, stebinantis danų sugebėjimas susikurti jaukumą bei išlikti atsipalaidavusiems, net sunkiausiu metų laikotarpiu, padeda paaiškinti, kodėl ne vienerius metus šie žmonės yra tituluojami laimingiausia tauta Žemėje. Ir tai nereiškia, kad Danijos gyventojai džiugesio ieško kur nors šiltuose Havajuose, tai reiškia, kad jie sugeba įžvelgti grožį net niūriausiomis aplinkybėmis.

Danų fotografas Alf Pilz pasinaudojo galimybe užfiksuoti įspūdingiausius žiemos kuriamus stebuklus. Jo naujausias pagreitinto vaizdo įrašas „Užšalę“ (angl. Frozen) yra dramatiškas gamtos užšalimo ir atšalimo vizualinis tyrimas, kurio metu į vieną buvo sujungti, iš arti daryti, šalčio kristalų susidarymo kadrai, vėjo ir sniego formuojamo kraštovaizdžio bei užšalusių ežerų vaizdiniai.

Vaizdo įrašą „Frozen“ galite pasižiūrėti žemiau pateiktame video.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(18)
(0)
(2)

Komentarai (0)