Alaus pilvas: kodėl ir ką daryti?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

batusia 2014-05-16 13:26
Aš šitoje sferoje gal nesu pakankamai apsišvietęs, nes vistiek nesuprantu, ką nori pasakyti... Skirtumą, atrodo, suprantu: jei riebaliukai auga su alkoholiu, tai labiau aplink organus kaupsis ir pūsis tik pilvas, o jei labiau nejudėjimo ir maisto dėka: tai riebalai visur kaupsis. Ar kažką maišau? Visgi, kad ir kaip bebūtų, straipsnis nėra klaidingas ir patarimai gana naudingi visiems tešliukams?
Acme 2014-05-16 17:22
Fizinis aktyvumas nelabai padeda mesti svorį. Buvo atliktas tyrimas su identiškais dvyniais labai tiksliai kontroliuojant eksperimento salygas. Jie neteko kažkiek masės, bet toli gražu iki to kiek turėjo būti pagal teorija (, nes jie greičiausiai nelabai toleruoja angliavandenius.
immortallt 2014-05-16 23:13
Acme, gal šiek tiek pataisysiu, kalorijų vartojimas turi būti, bet negali vartoti mažiau nei 500kcal nei rekomenduojama kai meti svorį ir jei nori turėti gerą figūrą, mitybą turi žiūrėti visą laiką. Aišku, kai kuriem tai nėra problema dėl genetikos, kaip mano brolis valgo viską, o aš turiu labai žiūrėti, kitaip svoris momentaliai auga.
Jomajo 2014-05-17 00:29
papasakok mociutei, jeigu zmogus tingi judint sikna visada ras simtus pasiteisinimu, gales suversti kalte mcdonaldui, alui, genetikai it t.t. stai video: https://www.youtube.com/watch?v=nWZkRFWsxBM tegul teslainis daro kiekviena diena puse metu maziausei, prie visa to dar turetu islipti is savo dzipo ir nueiti nemaziau 10km per diena, rezultatu nereiketu tiketis po savaites jei balionas augintas 10 metu ir raumenys praktiskai sunyke. bet po pusmecio tokios treniruotes rezultatai turetu buti zymus.
Acme 2014-05-17 10:51
Nuorodoje kurią daviau, identiški dvyniai buvo uždaryti specialiuose kambariuose, kuriuose viskas kontroliuojama ir jie sportuodavo 2 val. per dieną ir sudegindavo 624 kcal daugiau per dieną (93 dienas), ne gaudavo su maistu ir jie turėjo numesti 7,8 kg. Eksperimento rezultatai šios hipotezės nepatvirtina ir yra didžiulė variacija tarp identiškų dvynių. Taigi faktas yra, kad fizinis aktyvumas nelabai padeda mesti svorį, o tu gali turėti savo nuomonę, kuri pagrįsta faktų ignoravimu. Tavo nuoroda irgi klaidinanti, nes taip pat yra faktas, kad treniruojant tam tikrą vietą, nuo jos riebalai nedegs, o visų pirmą degs nuo viso kūno ir tik galiausiai nuo pilvo. Taip pat pilvo raumenys yra maža raumenų grupę ir ją treniruojant sudeginsi nedaug kalorijų palyginus su didelėmis raumenų grupėmis, kaip kojų ir nugaros.
Acme 2014-05-17 11:06
). Kalorijų mažinimas turi būti ne per mažas (bent aukštesnis negu basal metabolic rate), nes jei organizmas jaučia, kad trūksta kalorijų jis sulėtins metabolizmą, ir pradėjus vėl valgyti normaliai svoris sugriš. Dėl tavo brolio, tai gal jis genetiškai geriau metabolizuoja angliavandenius, bet jis irgi turi tam tikrą ribą. Nežinau ar yra atlikti eksperimentai, bet sunaudojant tam tikrą kiekį fruktozės per dieną (saldumynai, cukrus, sultys ir pan.), jis pradės priaugti masės. Taip pat lygtyje, kuria daviau yra amžius, tai kai esi jaunesnis tavo metabolizmas greitesnis, ir sunku priaugti kg, bet senstant kg auga greičiau, tai su amžiuji jis pradės priaugti kg.
immortallt 2014-05-17 11:14
Dėl sporto ir svorio metimo neatitikimo, atsižvelgta į augančią raumenų masę ir vadnens kiekį? Faktas, kad sportas didina energijos sąnaudas, žinoma, kad tik sportas svorio numesti neleis.