Visuomenės kvailumas mokslininkams varo depresiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

obuglas 2014-05-26 11:14
vanduo4: kaip gydaisi? Naudoji homeopatinius prieparatus ar užkalbėjimus?
Niemand 2014-05-26 11:37
Tai tu apsispręsk, ką insulinas skaido, cukrų ar riebalus
Acme 2014-05-26 11:51
Žmogau žodis ne žvirblis, todėl nesakyk ko negali įrodyti. 1,3. Taip skiepai neužtikrina 100% apsaugos nuo ligos, bet neskiepyta visuomenė sirgs daugiau, negu skiepyta. 2. Kokį genetinį poveikį vakciną daro žmogui, nes pirmą kartą tai girdžiu? Kokie tavo šaltiniai? Žmogaus kūne ląstelės, nesielgia kaip nori, o turi tam tikras taisyklės-pareigas, kurios užtikrina visų ląstelių gerbūvį. Tas pats su žmogumi, jei jis gyvena žmonių visuomenėje, jo laisvės suvaržytos ir skiepyjimas turi būti privalomas, bet jei jis gyventų vienas tai aš neturiu problemų su tokiu elegesiu. Žmogaus įgimta imuninė sistema, ne visada pajėgi įveikti ligą, ir jei įveikia, gali būti komplikacijų, bet skiepai apsaugo nuo šių dalykų. Pasidomėk imunologija žmogau, nes tavo žinios nulinės. Ir nereikia sąmokslo teorijų. Sąmokslo teorijos yra evoliucijos bagažas. H.Sapiens evoliucijos metu išsivystė gebėjimą matyti ryšį kur jo nėra ir dar vieną blogą įprotį, jie kuo nors įsitikina, pradėda įgnoruoti faktus, kurie prieštarauja jo pasaulio suvokimui. Taigi patikrink savo faktus ir išnagrinėk faktus, kurie prieštarauja tavo pasaulio suvokimui, skaityk straipsnius ir analizuok juos bei niekados napasitikėk ką kiti sako.
ra2 2014-05-26 12:12
- Geras.. 130.000 metų žmonija gyvena Žemėje, staiga be ukolų išmirs per 50 metų? Tai kas atsitiko Žemei ir žmogui?
immortallt 2014-05-26 12:47
130,000 metų žmonės negyveno po 60-80 metų, taip pat ir negyveno 7mlrd vienu metu. Žmonija išgyventų, bet 80% išmirimas nebūtų patrauklus.
punktyras 2014-05-26 17:38
egzekucija –> inkvizicija
mykolas 2014-05-26 18:24
Man įdomu kodėl Bilui Geitsui taip parūpo Afrikos gyventojų sveikata(skiepai), bet taip nerūpi jų tamsumas. Matyt jam tai depresijos nesukelia
punktyras 2014-05-26 19:43
Tikiu, BG nėra rasistas, kad jam rūpėtų Afrikos gyventojų tamsumas </nevykusio juokelio pabaiga> Esu tikras, jam rūpi ir labai rūpi, bet sutik, kad būtų galima šviestis, pirma reikia būti sveikam ir nebijoti eiti į mokyklą kaip į didesnį infekcijos šaltinį. Ir Afrikos šalys stengiasi plėsti švietimą, skiria jam dėmesį, nesėdi rankas sudėję.
Atk 2014-05-26 21:52
Skiepose iš tikro nieko gero nėra, jei žmogus nuolat nori iškristi iš harmonijos, tada jokie skiepai nepadės, galima tik pakenkti sau, reikia keisti žvilgsnį į realybę ir ligų nebus ir skiepų nereikės, o čia kova su vėjo malūnais tie skiepai, patys neharmoningai gyvena, o poto nori ištaisyti sveikatą. Gyvenkit harmoningai ir nesigsit, bet, žinoma, maloniau pateisti ir pabarti, paįsižeidinėti, leisti sau ko nors bijoti, ne kai žmogus bijo, jis agresyviai pradeda elgtis, o kai pradeda agresyviai elgtis, jis peržengia ribas harmonijos ir už tai gauna atsaką nuo Harmonijos per ligas ar dar kokius nors nemalonumus. Gyvūnai tokios didelės agresijos negali skleisti kaip žmogus, jie nebaudžia taip kaip žmogus, jie daugmaž Harmonijoje yra. O žmogus gali labai stiprius perlenkimus daryti dėl didesnio proto ar mąstymo galimybių už ką reikės sumokėti Harmonijai, jei pradeda ją žeisti, o jei ją taurina, tada Harmonija sumokės jam, nes jis turi galimybę dėl didesnių mąstymo galimybių nei gyvūnai būti arba labai įdomiu ir naudingu Harmonijai ir Būčiai arba labai nenaudingu, kenksmingu Harmonijai ir Būčiai, tada Harmonija ir Būtis ir pradės su juo kovoti ir žinoma nugalės jį, jei užsispyrusiai nenorės keistis, duodama jam atsarga tam tikra, todėl iš karto jis neprapuola, duodamas laiko tarpas permąstyti visą realybę. Kam per ligas, kam per rankas kitų žmonių, kurie nemoka savęs valdyti. Žmogus galvoja, kad viskas taip neteisinga, už ką jam...
Atk 2014-05-26 21:59
Bet pažiūrėk kokį tu sveiką rodai save ir išsilavinusį, bet kažko nesijaučia šilumos ir pagarbos iš tavo komentaro, o panašu į kliedesį nesveiko žmogaus ar kokio šuns, kuris bet kokią akimirką gali įkąsti. Ar žmogui reikia siekti būti panašiu į šunį? Tas pats vyksta ir politikoj, rėkia vienas per kitą, daugiau į šunų peštynes panašu, o ne į žmonių geras savybes, tarsi išsilavinę, bet žmogiškų savybių ar dvasinių turi labai mažai. Ir va tokie vyrai bando spręsti visos tautos likimą.
Hmz 2014-05-26 23:04
Iškritusiam iš armonikos tikrai niekas nebepadės. O jei dar nuo vargonų bažnyčioje nupulsi - ir užsimušti galima.
punktyras 2014-05-26 23:40
Jei yra pasirinkimas neharmoningai gyventi ar harmoningai iškeliauti pas Abraomą, ilgai dvejoti, manau, neverta.
Acme 2014-05-27 10:06
Paaiškink savo teoriją apie harmonija? Pasidalink mintimis, nes šios mintys labai panašios į sektų skleižiamas idėjas, kuriomis naiviems žmonėms jos praplauna smegenis.
ra2 2014-05-27 10:36
ir yra muzika paremta disharmonija (velniška?).
rwc 2014-05-27 11:17
Higgs'o bozonų - pačią lengviausią jo atmainą. Pripažindami, kad teorija vis tiek labai nepilna, ir kad Higgs'o laukas nevertas papulti į vadovėlius, kol nebus aptiktos kitos keturios atmainos. Ir vis tiek - nepaisant to, kad fizikai metų metus dirbo tik tam, kad įrodytų nesą kupranugariai, vis išlenda pilypai iš kanapių, ant languoto sąsiuvinio lapo pakeverzoję eterius-šmeterius, torsionines bangas ir panašias šizofrenijas, ir kažkodėl liaudis aklai tiki jais.
ra2 2014-05-27 11:27
- Ne taip interpretuojate oponavimą.. Niekas neneigia fizikos ar medicinos, tiesiog sovietmečiu vietoje Dievo religijos ateistai įtaisė "mokslo religiją".. Štai nuo "visagalio mokslo" ir kratosi liaudis, štai todėl turi populiarumą šarlatanai, nes liaudis nėra buka, ji puikiai supranta, kad "visagaliai" yra apsišaukėliai, jie tegali tik raketą ar toleibusą ar kompiuterį sukurti, bet tai tėra niekniekiai prieš tolimąją ateitį..
rwc 2014-05-27 12:18
Tai jau tikrai, komunistai dėl visko kalti... Ar ir štatuose? Juk šitą baimę skiepams labiausiai stumia JAV kreacionistai, tai ir jie komunistai? O gal priešingai - kreacionistai, njūeidžininkai ir panašūs „giliai dvasingieji“, piktybiškai neigdami realybę, atgraso išsilavinusią visuomenės dalį nuo tikėjimo bet kuo nematerialiu? Juk išties Mišių šventimas ar socialinių tradicijų laikymasis netrukdo mokslui daugiau nei, pvz., sportavimas arba elementarus įstatymų laikymasis. , gyvenčiau rojuje. Argi ne taip?
vvv2 2014-05-27 12:32
- Dalinai, dalinai todėl, kad žmogus gyvena visuomenėje ir jeigu visuomenė organizuota taip, kad pagal kažkokį išgalvotą požymį kažką išmesti (benamius-rusiškai bomžus), tai jis asmeniškai negalės apsiginti.
Niemand 2014-05-27 13:02
Plius totalus žinių nuvertinimas, iš serijos "kam man matematika, aš ir taip protingas"... Žodžiu, nuo Sokrato apologijos niekas nepasikeitė... P.S. Su troliais diskutuoti irgi jokios prasmės nėra.
ra2 2014-05-27 13:12