Atgyja susidomėjimas požeminiais Lietuvos turtais - jau skaičiuojamos milžiniškos galimybės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

trapecijus 2014-07-09 21:47
Lietuviški runkeliai neleis eksploatuot. Prisirakins grandinėm ar pan. Net jei bus lietaus vandens paklausa, vistiek neparduosim, nes čia ''mūsų''. Negalima pardavinėt tėvynės ir jos lietaus.
Editta 2014-07-09 23:36
O šaunu, mes turime naudingų iškasenų!! Visad buvau už idėjas kuo įvairiausiame spektre išnaudoti visas įmanomas galimybes Lietuvoje, kas neliečia kraštovaizdžio niokojimo. Bet dabar mane kamuoja dviprasmiški jausmai; mano namas stovi būtent šioje aprašytoje, Lietuvai naudingoje, vietoje.. stebėti kaip niokoja vietą, kurioje gimei ir užaugai ar eiti ir ,,prisirakinti grandinėm ar pan." prie savo namo..?
Shinigami 2014-07-10 06:10
Kaimynas pradėjo statytis namą. Taip visiems metams sugadindamas vaizdą aplink mano namą. Reikia eiti ir prisirakinti grandinėmis prie jo sklypo, kad jis negalėtu statytis namo ir taip gadinti mano vaizdo pro langą. O jei be statydamas pritrūks pinigų tai vaizdas pro langą bus sugadintas dar ilgesniam laikui. O gal visam laikui? Juk nebegalėsiu grožėtis mišku, nes tarp miško ir mano namo stovės kaimyno namas. Karjeras taip pat vaizdą gadina tik tol kol jis yra kasamas nors ir tai ne visada. Nes iškasus karjera dažnai susidaro ežeras. Ir tavo namas atsiduria prie ežero (vila?) kas namo ir žemės kaina kilsteli visai neblogai. Teko matyti kai vis dar kasamo karjero ežere kažkas pasistatė prieplauką ir jachta. Ir sau plaukioja, kai kitame krante kasa smėli ir žvyrą.