Pandų prižiūrėtojas - darbas, suminkštinantis net ir kiečiausią širdį (Video)  (2)

Minkštos ir meilios pandos, dažniausiai matomos dokumentiniuose filmuose, džiaugsmo šypsenomis nutvieskia visų gyvūnų mylėtojų veidus. Neseniai pandų priežiūros ir tyrimų centras išplatino pranešimą apie ieškomus pandų prižiūrėtojus Kinijoje, skelbia portalas „FactCompany“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kandidatų būrys auga taip greitai, jog tikimybė gauti šį darbą beveik prilygsta galimybei laimėti nacionalinėje loterijoje.

Kinijoje veikiantis centras, kuriame dirba savanoriai iš JAV, Europos, Japonijos ir kitų šalių, paskelbė ieškantis žmonių, kuriems už pandų priežiūrą bus mokama alga.

Atrinktiems kandidatams Sičuano provincijoje įsikūręs Pandų priežiūros ir tyrimų centras siūlo padengti maisto, transporto bei būsto nuomos kainą ir sumokėti daugiau kaip 87 tūkst. litų metinį atlyginimą.

Tokiu būdų tyrėjai siekia atkreipti žmonių dėmesį į pandų apsaugojimo svarbą. Kol kas nėra skelbiama, kiek žmonių gaus šį darbą.

Organizatoriai tikisi sulaukti paraiškų iš maistui neišrankių kandidatų, kurie geba puikiai rašyti ir fotografuoti, yra vyresni nei 22 m. ir domisi pandomis. Paraiškos bus priimamos iki kitų metų liepos 15 d. tinklalapyje fun.sohu.com.

Vis dėlto iki paraiškų teikimo pabaigos likus beveik dešimčiai mėnesių, kandidatų skaičius jau viršija 100 tūkst. ir jis sparčiai auga, todėl galimybės gauti šį svajonių darbą intensyviai mažėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Emilija Riaukaitė
(7)
(6)
(1)

Komentarai (2)