Ar išdrįstum: žmogienos skonio mėsainiai (Video)  (2)

Jeigu esate linkęs į kulinarinius nuotykius, šis patiekalas kaip tik jums! Užkandinė Londone siūlys savo klientams išbandyti „žmogienos“ skonio mėsainius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau neskubėkite panikuoti – šiame patiekale tikro žmogaus audinių nerasite, juos pakeičia kiaulienos, veršienos, kaulų čiulpų ir vištienos kepenėlių mišinys, kuris labai primena žmogienos skonį bei tekstūrą. Šią atrakciją londoniečiams sugalvojo linksmas duetas – James Tomlinson iš „London mess“ kūrybinių maisto ruošimo dirbtuvių ir Miss Cakehead pasivadinusi laisvai samdoma kulinarė. Šią makabrišką maisto akciją sumanę virėjai, atidarys penktą „Vaikščiojančių negyvėlių“ (ang. „The walking dead“. Autorius – Frank Darabont) serialo sezoną. Pagalvosite, o iš kur kulinarai žino tikro žmogaus mėsos skonį? Čia kūrėjai į pagalbą pasitelkė liūdnai pagarsėjusio žudiko Issei Sagawa pasakojimus bei žurnalisto William Seabrook užrašus. Šis drąsuolis „tiriamaisiais tikslais“ pasigamino ir suvalgė patiekalą iš Sorbonos ligoninėje ką tik mirusio paciento. Pasak žurnalisto: „Žmogienos skonis primena jau gerai paaugusio veršelio, tačiau vis dar ne jaučio mėsą“. Kita vertus, Sagawa teigė, kad „mėsa tiesiog tirpsta burnoje, lyg žalias tunas suši restorane“.

Šių žmogienos skonio mėsainių bus galima paragauti šiandien (antradienį), rugsėjo 30 dieną kulinarų pasirodymo metu Rytų Londono rajone. Tiksli vieta dar nėra žinoma, tačiau bus atskleista artimiausiu metu. Tad, jeigu esate kulinarinių iššūkių mėgėjas ir apie 21 valandą (22 val. Lietuvos laiku) būsite kur nors netoli, turite puikią galimybę pasinerti į dar vieną „skanų“ nuotykį.

Vaizdo siužetą galite pasižiūrėti čia.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(10)
(-2)

Komentarai (2)