NASA raketos sprogimą nufilmavo iš oro: pamatykite tikrąjį mastą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-11-02 21:56
- Hmmm. Ydomu kas tai buvo? Kelios versijos: 1. Kai ta pati kompanija su tokia pacia raketa y kosmosa kele mazos vertes objektus, viskas buvo gerai, bet kai tik pakrove Tarptautinei kosmoso stociai skirta kroviniu bloka - "is karto" susprogo; Gal Rusija nenori, kad JAV privacios kompanijos keltu konkurencija Rusijai, Stoties aprupinimo srityje? 2. O gal kazkas nenori, kad privacios kompanijos naudotu pigius Rusijos variklius, tokiu budu remdamos Rusijos kosmoso pramone arba tiesiog tai budas priversti pirkti brangesne, bet sava produkcija? 3. O gal JAV demonstruoja savo silpnuma viesai, kaip kad Vokietija trimituoja apie tragiskai nusilpusia Vokietijos armija. Tikriausiai nori patenkinti Putino ambicijas pasijusti "Galinguoju" ir pagaliau imtis veiksmu arba nusiraminti? Na visgi tai dideli nuostoliai. Vokietija juk be nuostoliu verkslena viesai; 4. Tai eiline avarija; - Zodziu. Daug kas klausia - "Ar bus trecias Pasaulinis karas?" Atsakymas - "Jis vyksta jau dabar (kiauliu maras, ebola, avarijos svarbiuose objektuose, bepilociai lektuvai virs Prancuzijos atominiu elektriniu, Rusijos povandeniniu laivu, bombonesiu bei naikintuvu "ispuoliai" NATO pasienyje,....), o antro Pasaulinio karo pavidala jis ygis tik tuomet, kai Rusija aptiks mirtinu NATO saugumo spragu"; - Beje. Visi kazkodel viesai koncentruojasi y Rusijos ir NATO santykius, bet niekas neveda paraleliu tarp to, kad kazkaip stebuklingai atgijo ISIL Islamo organizacija Sirijoje (ji kesinasi uzimti Iraka, Sirija ir .t.t); teroristiniai ispuoliai Indijos bei Pakistano pasienyje; Islamistu susiremimai Pakistano ir Kinijos pasienyje; - Kazkaip jauciu, kad Rusija kovoja savaip, o NATO ginasi savaip. Betkokiu atveju bresta labai rimti pokyciai, ir jie bus arba labai radikalus (ko visi nori isvengti), arba truks labai ilgai. Manau, kad paskutinis variantas. Kuo maziau panikos, tuo geriau.
kionig 2014-11-02 23:42
, kad kažkas įvyks ne taip kaip planuota, net nežinia ir kokios pasekmės. Todėl dalis(arba visa) krovinio yra apdraudžiama. Tik tiek, kad į TKS nebus nuskraidinta tada, kada planuota. Bet visi dalykai bus iš naujo padaryti ir nusiųsti į TKS. Visi moksliniai eksperimentai užsitęs dėl šio įvykio, bet tai nėra gyvybiškai kritiška TKS įgulai. Jie turi visa kuo apsirūpinę dar ilgam laikui, kad galėtų išlikti darbingi. O visi kiti išvedžiojimai nelabai ir verti dėmesio bei laiko jiems eskaluoti.
vytra 2014-11-03 10:53
- argi "privatūs" USA nors kiek kitokie nei naujieji LTU?
Simplicity 2014-11-03 11:43
Man tai atrodo, kad čia Vova Putinas amerikosams atkeršijo už tą prancūzų seną krieną, kurį sniego valymo mašina Vnukovo oro uoste nuėmė. Pakišo variklį su paslėptu broku ir BUM!
vanduo4 2014-11-03 16:22
Gal tu ir teisus.
kionig 2014-11-03 22:15
Na aš galbūt labai jau kategoriškai nesu prieš, bet kartais yra persistengiama per daug rimtai į tai žiūrėti, nors iš tikrųjų taip nėra. Po to būna gajūs visokie hoax'ai, nors kaip pasirodo nėra viskas taip sumistifikuota ir sąmokslu ištepta. O apskritai, kaip geopolitiniai santykiai klostysis, tai sunku numatyti. Scenarijų ir variantų daug - laikas parodys. Pamąstyt ir palavint vaizduotę irgi neprošal.