Tikroji „Apollo 17“ istorija. Arba kodėl amerikiečiai daugiau nebeskrido į Mėnulį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vytautas50 2014-12-31 11:55
Kadras 2014-12-31 12:14
Tu ryskiai nesupranti, kas aplink tave dedasi, o tuolabiau ekonomikos. Aciu uz palinkejima, deja jau 12 klase senai esu baiges, niekada nemokejau graziai rasyti, o man to ir nereikia. Bet savo ruoztu, galiu tau palinketi gerti kokius tai vaistus, kad stovetu... Gal tuomet gyvenimas tau bus laimingesnis ir pavyks nors siek tiek neliudeti del prarastos jaunystes?
Arns 2014-12-31 12:37
Žmonės neturi technologijų kažką rimto Mėnulyje veikti. Kiek kartų galima skristi akmenų parsivežti? Ypač su ano laiko technologijomis? Kaip į Marsą, Venerą ar dar kur toliau, palydovus kas kiek laiko pasiunčia, o ne kelis per mėnesį. Visa tai be galo brangu, be galo neatsiperkantis dalykas ne mokslininkams ir inžinieriams, tad suveikia žiniasklaida tik kai kažkas įvyksta O teigiami tik pirmasis paleidimas bei kažkas nepaprasto atrasta, toliau tik neigiamos katastrofos, vėl paskatina rašyti vardan rašymo... Kitaip sakant, politikos ir mokslo populiarumo aruodas jau išsemtas, atsiradus technologijoms ar idėjoms kas dar nebuvo nuveikta, atsiras ir lėšų už ką galima bus vykdyti projektus.
SaMaras 2014-12-31 12:45
nuliukų kompiuteryje naikinti nereikia tai taip išeina kad pinigų iš viso nereikia.. pasiskelbiu kad aš bankinykas, atsidarau kokioj zulusijoj UAB Bankas pasirašau ten sąskaitą kad jame yra trilijonas milijardų USD ir varau į supermarketą tipo taip? Arba dar geriau padarau pavedimą terminuotam indėliui į normalų banką o po metų pasiimu lievą indėlį ir dar su palūkanomis.. pagal tave šitaip viskas vyksta?
kionig 2014-12-31 13:31
Kai tik prasideda kalbos apie skridimą į Mėnulį, man tik įdomu kodėl tokios temos yra magnetas visokiems atsilikėliams, urviniams, kurie visur įžiūri sąmokslą, aklai neigia viską ir kitaip bergždiai bando prieštarauti. Kiek dar laiko sėdėsite savo mažuose uždaruose tankuose? O skaidant torsionais ar bbž kuom.. O kas apie vėjus: http://en.wikipedia.org/wiki/Solar_wind ... y_surfaces
Finalfour 2014-12-31 13:55
Nuo sitos vietos toliau skaityti rasliavos jau nebeverta. Kai zmogus net nesugeba NASA tinklapio paskaityt kur viskas aprasyta, o geriau ziuri youtube ir galvoja kad tai saltinis. Ir neskiria mokslo nuo pseudomokslo. Padesiu. Kai paleido smugini zonda i menuli, tyre ne kazkokius virpesius ar garsa, o tyre spalvu spektra. Senas kaip pasaulis metodas - smok dideles kinetines energijos kuna i kita kuna, del smugio isiskirs siluma, bus sprogimas ir tirk sau i sveikata per spektrometra. O Arns pasiksino, kodel neskrendama. Tai turetu buti aisku bet kiek logiskai mastanciam ir su ekonomika susidurusiam studentui. Bet matyt su amziumi logika kazkur nyksta. Ir pabaigai. Skrydi i menuli pripazino visos salys, sovietu sajunga taip pat. Japonu zondas ne per seniausiai nufotkino appollo nusileidimo vietas. Buvo publikuotos ir foto, kur visos veliavos yra isskyrrus pirmaja pacia, kuria nuverte eagle modulis kildamas. Tu tikrai tiki, kad visas pasaulis susimoke ir iki siol palaiko JAV mela? Matyt tiki kad yra ir kazkokia masonu vyriausybe ar illuminatti. Tada, atleisk, pades tik medikai.
kionig 2014-12-31 14:10
Vytautai atkartok man šiuos eksperimentus: https://www.youtube.com/watch?v=E43-CfukEgs https://www.youtube.com/watch?v=KDp1tiUsZw8 P.S. Pirmas ir antras video yra visiškas CGI.
vytautas50 2014-12-31 14:15
kionig 2014-12-31 15:21
Na ir kas? Kad buvo ne taip kaip sumodeliuota? Anaiptol duomenys buvo užregistruoti: http://www.nasa.gov/mission_pages/LCROS ... lecon.html Ir išvis neaišku prie ko tas garsas čia? P.S. Iš kur toks noras skaityti pseudoerezinius tinklalapius? Mažu tingite galvoti bei gilintis į duomenis ir rezultatus? Tai taip, visad lengviau yra išrėkti sąmokslą apie žydomasonus nei pasigilinti į realius duomenis. Trumpiau tariant, maitinatės vien popsiuku, kur reikia mažiau galvoti. Juk jums patinka erezijos, jūs gyvenate tikėjimu iš troškimo.. Visas jūsų gyvenimas pasmerktas tolimesnei žurnalizdų naudai, kurie ir klikina aukščiau sensacingai pateiktus straipsnius. Kuo mažiau galvoji ir mąstai - tuo lengviau gyventi, o kuo mažiau galvoji - tuo laimingesnis esi, ar ne Vytautai? O tada belieka vienintelis gyvenimo tikslas - užsiimti okultizmu ir skaityti erezijas apie čakras, dvasią ir kitą šlamštą, o svarbiausia tuo aklai tikėti bei profilaktiškai dėl visa ko pakritikuoti kapitalistines kiaules, kurie išsižada tokių dalykų.
Nojus 2014-12-31 15:49
Mėnulyje yra ką veikti ir tai tikrai atsipirktų.Įdomiausia būtų ten įkurti ROBOTŲ koloniją,kurie ten pastatytų gyvenvietę su oaze Adomui ir Ievai apgyvendinti.Būtų įdomu stebėti po kiek kiek metų Kainas nudobtų Abelį.
Nojus 2014-12-31 15:55
Taip,vėliavos yra,bet baltos kaip drobulė išblukusios.NASA pakomentavo,kad pirko paprastas iš parduotuvės.Todėl ir klausiau:kodėl Mėnulyje plėvesavo vėliava?
Simplicity 2014-12-31 16:04
Nojau, žydomasonams savo HHO generatorių perrašei ir į laisvę paleido? Grįžai į forumą ir vėl nesąmones rašinėji. Apie tą plevėsuojančią JAV vėliavą jau (turbūt) šimtai laidų prikurta, bandymų pridaryta. Va, nuoroda į vieną iš tokių bandymų— https://www.youtube.com/watch?v=yhab86KoVjU
vytautas50 2014-12-31 16:27
kionig 2014-12-31 16:41
Tingiu aš šioje temoje kažką įrodinėti apie kapitalizmą. Sėdintiems tanke - nieko neįrodysi, todėl eskaluoti neverta. Jeigu sklistų bet kokios bangos gelmėse, tai sąlygotų, kad Mėnulis yra geologiškai aktyvus, bet niekas iki šiol nieko panašaus nė nepastebėjo.
Nojus 2014-12-31 16:52
Man nepatinka blaškymas.Jeigu leisti babkes,tai tikslingai.Mėnulis arčiausiai mūsų.Kodėl nepabandžius?Būtų mano valia,ESA pinigus nukreipčiau į Mėnulio programą,įkuriant robotų bazę su saulės jėgainių parku energijai gaminti,retransliacine stotimi ,degaline,vandens rezervuarais ir t.t.Technologiškai ir finansiškai ES tą gali padaryti nesunkiai.Nušluostytų visiems nosis.Imtume didžiuotis,kad gyvename ES.
Pumper 2014-12-31 17:01
Pirma išmokti reikia efektyviai geriamą vandenį išgauti iš jūros vandens, nes ano ir taip trūksta, o tu dar į Mėnulį robotam nori išgabenti.
Finalfour 2014-12-31 17:04
Omg... Appolo misiijos leidosi kur? Grunta rinko is kur? O kurioje vietoje smuginis zondas kale i menuli ir nustate kad ten yra vandens? Ar supranti, kurioje vietoje yra menulio vanduo, ir kad toje vietoje kur Appolo rinko grunta, jokio vandens nera, ir tuose meginiuose jo taip pat aisku kad nera.
Kirtiklis 2014-12-31 17:07
O kodėl nepabandžius kitko? Pasirinkti - n kartą žmogus mėnulyje, ar naujos pirma kartą iš arti Plutono darytos foto? Toliau palydovo Europa tyrinėjimai ar vėl pasivaikščiojimas mėnulyje. Tiesiog nelabai yra prasmės ten skraidinėti ir vaikčioti, kai tai galima padaryti zondų ir kameru pagalba.
Finalfour 2014-12-31 17:34
Matai, kai kurie zmones tiesiog nesuvokia siu elemtariu dalyku. Inetelkto stoka ar tinegjimas mastyti, o gal negebejimas, nezinau. Nesupranta zmones siu elemtariu dalyku. Kaip ir nesupranta, kad ir pirmosios appolo misijos buvo varzybu tarp sssr ir usa pasekme, jei pasaulis butu ramus taikus ir visi butu gyvene draugiskai, niekas nebutu svaiste protu nesuvokiamu biudzetu ir tada ko gero. Kaip ir dabar visi nesupranta kodel i marsa misijos vis atidedamos ir apskritai nelabai verziamasi ten skristi. Nesupranta, kad tai yra be proto brangu ir naudos bei islaidu santykis yra neigiamas. Ekonomika ir saltas logiskas kapitalistinis mastymas. Kam ten skristi, jei "curiosity" viska padarys geriau ir be rizikos? Nepadarys - pastatys dar sustresni robota, ir tas padarys. Kam tuos zmones ten siust ir rizikuot? Butu mums kazkokia gresme, poreikis gyvenk ar mirk, nuskristume i menuli ar marsa, pastatytume baze ar isspardytume sikna kokiam asteroidui jei prireiktu. Nes jei to nereikia, tai kam ta daryti? Apie menuli mokslas zino viska ka reikia zinoti, ir ten kol kas nera nieko tokio, del ko reiketu rizikuoti zmoniu gyvybemis ir skristi, leidziant protu nesuvokiamas sumas.
Nojus 2014-12-31 17:37
Nesutinku.Geriausia yra pastatyti bazę už Žemės ribų ir tyrinėti ,tobulinti nusileidimo technologijas,įrengti požemines tyrimo laboratorijas.