Kas yra kirmgrauža? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas__ 2015-02-06 08:36
Kadangi keliauti greičiau už šviesą kaip ir negalima, tačiau galimybė aplankyti tolimus kosmoso objektus labai vilioja - reikia "patogaus" būdo nepažeidžiant "taisyklių" įvykdyti šį norą. Ar nebus tas "patogus" būdas pritemptas prie realybės? Žinoma mokslininkai, daro tam tikras prielaidas, matematiškai įrodo kirmgraužų egzistavimą beigi aprašo jų veikimą ar kaip tai turėtų atrodyti. Žinant kokio kalibro mokslininkai daro tokius teiginius būtų keista jiems labai prieštarauti, tačiau kas gali paneigti kad jų prielaidos yra daromos dėl per didelio troškimo - "gal tai yra įmanoma".
HardAxe 2015-02-06 08:50
manau praktikoje gali atsirasti tūkstantis niuansų, dėl kurių tuo pasinaudoti būtų neįmanoma ir tas būdas liektu "nepatogus"
SaMaras 2015-02-06 10:51
Juodosios skylės pradžioje irgi buvo tik hipotetiniai fizikų/matematikų skaičiavimai, dabar lyg ir sutariama kad tokie objektai egzistuoja iš tikro. Apie kirmgraužas niekas neteigia, kad jos iš tikro yra. Esmė kad jų egzistavimas neprieštarauja dabartinėms fizikos normoms.
wo123 2015-02-07 13:53
Ateis laikas tokių reiškinų bus pilna, o pirma civilizacijai reikia išsivystyti iki to. Šiaip čia skamba kaip labai tolima ateitis. Bet vieno nesupratau, jei sukūrus teleportą galima keliauti laiku, tai reiškia, kad kitas laikas tėra kita visata. Realiai teleportu laiku nepakeliausi. Mus apgavo kelionės laiku neegzistuoja - tai yra kitos visatos ir kiek supratau jos yra jaunesnės (praeitis) arba senesnės (ateitis)
bahuriux 2015-02-07 20:01
Pagal multivisatu teorija labai panasiai ir yra, bet turi prideti dar bent viena begalybe tu multivisatu iki bendro 5D vaizdo, tai butu visu tavo jau paminetu multivisatu visi imanomi ir neimanomi scenarijai viename. Bet cia mes dar ''nesubrende'' kad ta suvoktume.