Atrinkti savanoriai, pasirengę visam laikui išskristi į Marsą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-02-18 12:41
Pradės siųsti įrangą, dar net specifikacijų neturi, ką jau kalbėti apie finansus ar paruoštą įrangą
Atk 2015-02-18 17:35
Skaičiau įdomų tesktą internete "Šimtai vaikų badauja, o jie siunčia robotus į marsą, ar ne beprotis žmogus?" Tiesos, manau yra, manau užsiima nereikaliga veikla. Nemoka Žemėje Harmonijos padaryti, o jau nori ir Marsą apšiukšlinti.
azotas 2015-02-18 17:54
tai tegul maziau krusas ir nebadaus..
Simplicity 2015-02-18 18:11
Ar civilizuotas pasaulis kaltas, kad kokiam nors Burkina Fase ar Džibutyje vaikai nuo alkio miršta? Siūlai „užmesti“ visus mokslinius tyrimus, technologijas tam, kad atsilikusias Afrikos ir Azijos tautas pamaitintumėm? (Jei tokiu požiūriu būtų vadovavęsi civilizuoti žmonės, tai šiandien tebevaikščiotum pasipuošęs dantų karoliais ir susisukęs į šerno skūrą. Ir tai su sąlyga, kad būtum ne vyresnis, nei 40-ies.)
Atk 2015-02-18 19:03
Va tai yra egoistiškas požiūris. "O kodėl aš turiu gerą kitiems daryti? O man, kas gera kada nors padarė?" Ir pradeda žmogus tokius pezalus varyti. Ir todėl tiek daug kančių Žemėje. Jei žmogus sužinotų visas kančias kurios vyksta Žemėje, jis negalėtų džiaugtis, jis verktų visą laiką, o tik tai, kad jis visko nežino, kas Žemėje vyksta jam leidžia kažkaip dar gyventi ir džiaugtis gyvenimu ir kartais jausti laimę. Tai yra jo laimė, kad jis nežino visko, kas vyksta Žemėje.
ISG 2015-02-18 19:08
Misteris Hitleris sita badavimo problema issprestu gana greit. Gal nepradedam lyginti technologiju ir bado afrikos gentyse, tam yra kiti forumai.
SPeed_FANat1c 2015-02-18 19:37
pasertum tuos badaujancius - kaip tik daugiau tu nauju badaujanciu atsirastu, nes tie kurie butu paserti vistiek negalvotu. Ir taip be galo. Jie matyt masto kaip gyvuliai - negalvoja apie vaiku ateiti.
Atk 2015-02-18 19:40
Prie ko čia afrika? Yra ir pavyzdžiui Lietuvoje badaujančių vaikų. Bet aš čia šeip apie badavima. Badavimas nėra didžiausia problema. Didžiausia problema yra žmonių neteisingas reagavimas į sitituacijas. Žmogus išmeta sunkią energiją iš savęs, kai neteisingai reaguoja, kuri uždega kitus žmones ir viską aplinkui. Bet žmogus nemato šito ir galvoja, jei pasibarė kambaryje kyr nors atsitrenkęs į kėdę ir viskas gerai, niekas apie tai nesužinojo, bet išspinduliuota energija iš jo pasiekia kitus žmones, uždega juos, nuo jų kitiems žmonėms ir taip toliau ir kitame gale Žemės gali įvykti karas. O žmogus mano, kad jis čia nieko dėtas, kuris atsirenkė į kėdę ir pasibarė. Reiktų būti ypatingai budriems žmonėms bendraujant su kitais žmonėmis, dažniausiai ten vyksta didžiausios klaidos ir visa esmė. Tu nežinai kaip būtų. Bet per didelė pagalba irgi kenksminga. Pavyzdžiui ne visiems reikia duoti pinigų (išmaldos), kas jų prašo. Reiktų remtis į jausmus savo, jei pajutai, kad reikia duoti, tada reikia duoti.
ktulu 2015-02-18 20:12
Kiekvieną kartą, beskaitant Atk komentarus prisimenu šaunųjį kareivį Šveiką
Simplicity 2015-02-18 23:25
O ar ne egoistiška daugintis kaip triušiams ir reikalauti, kad tais vaikais pasirūpintų kiti? Koks čia dar gali būti gėdininimas ir „ėmimas ant sąžinės“ šiuo klausimu? Žinoma, aš galiu valgyti mažiau, bet nuo to Afrikos vaikai sotesni nebus. Jei aš galiu dirbti ir taip užsidirbti ant maisto, tai kodėl to paties negali daryti visi badmiriaujantys? Nereikia didelio mokslo tam, kad išsiplėštum gabalą žemės ir ten pasisėtum daržovių ar užsiaugintum kelis gyvulius— reikia tik noro. Bėda ta, kad pas badaujančius to noro yra kur kas mažiau nei pas tuos, kurie yra pavalgę. Tu, gali verkti pasikūkčiodamas dėl neteisybės, kuri klesti šioje Žemėje, o aš einu sočiai pavakarieniauti ir geru filmu pasimėgauti. (Taip pasiųsiu gerų emocijų bangą per pasaulį ir gal badaujantiems bent jau varlių lietus nulis ar dar kas...)
sielinas 2015-02-19 08:04
Vargšai. Nors iš kitos pusės turi kažkas aukotis, kad judėtume į priekį. O besiaukojančių visada rasime, buvo religija, dabar yra patriotizmas bei baltoji, pilkoji ir juodoji propaganda - visada savanorių rasime. p.s. ai dar yra krepšinis, alus ir čipsai
immortallt 2015-02-19 09:05
Pirma, žmonių šėrimas yra ne pagalba, o savęs nuraminimas, kad va aš padariau savo ir galiu būti ramus. Antra, pašeri afriką, o jie pasidaugina per 30 metų dvigubai ir šerk dar daugiau, nes maisto nepadaugėjo, o dirbti niekas nenori ir nemoka. Trečia, jei ne investicijos į technologijas, tai net nežinotum, kad Afrikoje kažkas badauja, ar kad kaip Afrika iš vis egzistuoja. Tau jau 50km nuo namų būtų pasaulio kraštas. Jei pajautei, kad reikia duoti, sveikinu - tavimi tik ką sumanipuliavo ir likai išdurtas Kaip čia jau kelinti metai bekojis buomžas: pasigailėti maldauja. Bet visiems jis jau įgrisęs. Garantuotai praradęs koją per girtuokliavimą nori ir toliau gerti. Tai žmonės ir pasigaili neduodami nė cento. Prie ko čia besiaukojantys? Nuo jų nei šilta, nei šalta visam likusiam pasauliui. Jei tų badaujančių nebūtų absoliučiai niekas nepasikeistų, gal net maisto kainos nukristų, nes nereiktų siuntinėti maisto davinių. Kodėl 1/100 kurį badaujantį sugeba atvesti į protą ir pradeda auginti ant hektaro daržoves pralobsta? Nes visi likę tingi dirbti. Atsilikimas baisinis, nors daug kas jau turi mobiliuosius telefonus su internetu. Jie vis dar šika ant savo laukų, net tie, kurie ūkininkauja, o po to stebisi, kodėl visa šeima ištisai serga. Jiems ne pagalbą reikėjo suteikti, o visų pirma niekada jos ir nesuteikti, apart stichinių nelaimių atveju. Dabar pas juos yra vergo mentalitetas ir kol su juo neišmirs, tol ir gyvens badaudami, nes badauti jiems geriau, nei dirbti.