Būna ir taip: penio lūžis – blogiausia, kas gali nutikti per seksą (N-18)  (6)

42 metų vyras iš Bostono pateko į medikų rankas dėl gana neįprastos traumos – sekso metu jam lūžo penis. Kitaip tariant, jo organo viduje plyšo skaidulinė membrana. Nelaimėlį teko skubiai operuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trauma įvyko, kai vyro penis erekcijos būsenoje netyčia susidūrė su partnerės tarpviete, sritimi priešais analinę angą.

Vyras išgirdo trakštelėjimą, jo penis iš karto suglebo, o iš galiuko pasirodė kraujas. Skausmas buvo siaubingas, vyras kreipėsi į Bostono ligoninės medikus.

Gydytojai nustatė, kad pacientui plyšo penio dalis, vadinama tunica albuginea – vienos iš vidinių sričių (corpus cavernosum, užtikrinančios erekciją) išorinis apvalkalas. Corpus cavernosum eina išilgai penio ir yra užpildyta akyto audinio, į kurį priplūdus kraujo atsiranda erekcija.

Į penį priplūdęs kraujas buvo priverstas nutekėti per šlaplę – todėl iš penio galiuko pasirodė kraujas.

Atvykęs į ligoninę vyras iš karto buvo operuotas. Tokių traumų pasekmė, pasak medikų, dažnai būna nebegalėjimas patirti erekcijos, taip pat ant penio susidarę randai, dėl kurių organas išsikreivina, gali būti pažeisti nervai.

Minėtam pacientui labai pasisekė. Atvykus pasitikrinti po trijų mėnesių ir po pusmečio, nesimatė jokio išsikreivinimo ir randų, vyrui atsistatė erekcijos funkcija.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(38)
(22)
(16)

Komentarai (6)