Nutylėta tiesa apie J. Gagarino skrydį ir kitos klastotės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dixis 2015-04-14 11:11
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_124#/ ... t-view.JPG LADA ?
Dixis 2015-04-14 11:16
Beje, Arns, Pranesimai: 4874 x 30 rub = 146220. Eurais/55 (sios dienos kursas) = 2658,54 Euro As kaip suprantu jis pilnu etatu dirba, bet cia nuo 2009 metu, tai ne tiek ir daug. Aisku tai tik technologijos.lt, dar reikia paskaiciuot, kad panasiai ir kituose portaluose uzdirba, vistiek nesveikai daug reikia prirasyti, ypac sunku kai taip rublis krites
Arns 2015-04-14 12:07
? Arba apie saugumą? Patys anų laikų astronautai šneka, kad jei tuomet būtų tekę laikytis tokių reikalavimų kokie dabar yra, tai ne tik kad nebūtu Mėnulio, bet ko gero ir žmogų būtume iškėlę į kosmosą ką tik...
hamann 2015-04-14 13:30
Gal visgi nenukrypkim nuo temos su pasvaičiojimais kas būtų jei būtų. Straipsnyje išsakyta, jog chronologiškai sudėliojus įvykius, visi rusų "išradimai" buvo išrasti tik po to, kai jie jau buvo seniausiai pristatyti vakaruose. Tu savo neargumentuotomis rašliavomis apie piramides ir ateivius tai bandai paneigi. Neigi, kad rusai iškreipia istoriją. Tai būtų malonu, kad kažkuo tai pagrįstum. Arba tada nerašinėk tų nieko vertų nesąmonių.
Dixis 2015-04-14 14:02
Nieko jis tau neparems. Jo tikslas visai kitas, kaip neaisku? jei pradesi faktais, sumalsi ji i miltus, bet jam gerai, kai niekas i faktus nesigilina, tada jis gali smegenys prasalaiciam plauti
Arns 2015-04-14 14:23
, sovietai matyt ragatke "Sputnik" iškėlė? Ir taip absoliučiai visus jo teiginius galima suvartyti, nes jie pagrįsti žema saviverte, griežta teorija apie visko kopijavimą bei sąmokslo teorija jog viskas tik propaganda.
Niemand 2015-04-14 14:44
Ten praktiškai vien faktai: - Gagarinas techniškai neatliko skrydžio į kosmosą, nes nusileido parašiutu. Dėl to kaip ir jokių ginčų nėra. Nors tas techninis momentas gal ir ne toks svarbus. - Raketų technologiją skrydžiams į kosmosą sugalvojo vokiečiai. Tiek rusai, tiek amerikiečiai šitą reikalą nukosėjo. Rusai viso labo pirmi padarė realų daiktą, bet ne jį išrado. - Ciolkovskis neįdėjo iš vis jokio indėlio į raketų technologijas. Viskas, ką jis rašė, buvo plačiai žinoma gerokai iki jo. Vien mūsų K.Simonavičius dar XVII a. nemažai naujovių prigalvojo ir jis tikrai nebuvo nei pirmas, nei paskutinis. - Su Lomonosovu gerai nesusipažinęs, bet kadangi autoriaus oponentai negali įvardinti, ką gi konkrečiai jis išrado, ko gero, ir čia autorius teisus. Visa tai nereiškia, kad rusai apskritai nieko nenuveikė mokslui ir inžinierijai, Mendelejevo ir Koroliovo nuopelnų niekas neneigia. Bet kaip teisingai nurodo autorius, pas rusus intelekto "tankis" nespindi, pgl savo gyventojų kiekį indėlis kuklus.
hamann 2015-04-14 14:54
1) gal gali normaliai suformuluoti savo sakinį, nes iš to mikčiojimo nieko suprast neišeina ką bandai pasakyti. 2) Aha, nurašykime atsitiktinumams, kad rusų "mokslininkai" daugelį žymiausių išradimų "išrado" atsitiktinai beveik tuo pačiu metu. Labai patogu. Net jei ir įvyko toks neįtikėtinas sutapimas, keliolika kartų, ir tuo metu tai nebuvo žinoma, tai kodėl VIS DAR vadovėliuose teigiama, kad rusai išrado? 3) Tai jei neturi realių įrodymų, galinčių paneigti, kad jis rašo ne tiesą, tai gal reiktų patylėt? Truputį gudriau atrodytum, nei lodamas, kad viskas ne tiesa, o rusija šauniausia. Nesąmoningais išvedžiojimais galima paneigt, kad ir žemė apvali. Tai nieko neįrodo.
Arns 2015-04-14 15:21
Duok durniui kelią, tu to tikiesi? kaip jau atsakiau protingesniam diskusijos dalyviui, "mokslo tyrinėtojas" labai daug kalba, ir absoliučiai jokių savo tyrinėjimų neatskleidžia. kaip ir NSO tyrinėtojai,gali užtikrintai pakalbėti apie technologijas, pagrobimus, apie tikrai žinomus faktus jog vyriausybė tai slepia, bet jokių neginčyjamų įrodymų neturi.
TAURAS 2015-04-14 15:43
Jei ir buvo kazkas sugalvojes pries tai kazkokias idejas, tai koks skirtumas? Raketos niekas uztat nepastate? Sakoma ir A. Einsteinas daug ka nusiziurejo, bet realetivumo teorija jis uzrase. Gal pasiseme ideju is kitu, bet viska susiet i visuma ne visi sugeba, tik genijai. sitam straipsnyje rasoma jog rusu tauta isvis "nevykeliai" kopijuotojai.. SSRS mazai kuom mokslo srity atsiliko nuo vakaru, o kaikuriose srytise ir lenke. Propogandinis straipsnis tik tiek.. Pas mus daug informacijos apie Rusijos vygdoma propogandini kara, taciau noreciau pamatyti straipsni apie Vakaruose naudojama propoganda. Koks rasimo stilius, idejos, tikslai, braizas? Kokius pasaulinius ivikius sia propoganda bandoma uzgozti? Isanalizuokime tai, butu visai idomu, nes truksta informacijos, lyg niekas pas mus to nenaudoja.. nors apie kazka nauja pakalbetume mes rekiame, jog sovietu vadoveliai, visa informacija budavo falsifikuojama, bet dabar, laisvoj ir nepriklausamoj valstybej, lygiai taspats vyksta...
Niemand 2015-04-14 15:49
Puiku, kad turi. Negražu, kai neturi, bet sufantazuoja.
hamann 2015-04-14 15:50
Šiaip jau čia straipsnis iš rusiško šaltinio. O kad rusai kopijuotojai, tai jau labai senai visiems aišku. net nediskutuotina tema.
Niemand 2015-04-14 15:54
Pavyzdžiui?..
Arns 2015-04-14 16:14
čia diskusija, o ne rašinėlių konkursas. galiu labai ilgai apgalvoti ir pasverti kiekvieną žodį prieš parašant, bet ar verta jei dauguma tai skaitytu iškart su išankstine nuomone jog tai nesąmonė? Negaištu laiko ir einu prie esmės. kas nori gilintis, tas įsigilina ir į tai.