Netikėti faktai apie ledus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ktulu 2015-06-30 09:37
Bilijonas lietuviškai - milijardas.
trapecijus 2015-06-30 21:34
Vasaros pradžioj pagaminama daugiausia ledų? Tikrai dar vienas neįtikėtinas faktas. Be galo keista, kad ne gruodį ar spalį. Norėčiau pažiūrėt į veidą tokių straipsnių autoriui.
keturi 2015-06-30 22:34
Trapecijau > birzelyje tik pusei pasaulio prasideda vasara, kitai pusei prasideda ziema. Be JAV yra gana gerai gyvenanciu saliu ir karstesniuose zemems kampeliuose, o skaiciuojama ne bendras suvalgytas kiekis, o kiekis vienam zmogui, todel laimeti galetu ir nykstukine valstybe. Vargu ar jus pats zinojote kiek konkreciai litru pieno sunaudojama litrui grietiniu ledu. As gydytojos patartas issigydziau nuolatine angina kuria labai daznai sirgdavau ir jau buvo realiai mastoma apie tonziniu pasalinima. Uzgrudinau gerkle kiekviena diena suvalgydamas po porcija ledu. Angina daugiau nebesergu, gal kam tokia info pades.
trapecijus 2015-07-01 12:56
Vargu ne vargu, bet augant kaime ledus darydavomės patys. Iš nusistovėjusios grietinės, kurios trilitriniame ''sloinike'' atsirasdavo kiek mažiau nei trečdalis taros (čia skaitosi labai geras riebus pienas), tad faktas, kad 4 litrams ledų sunaudojama 11 litrų pieno - bet jau manęs tikrai nepribloškė.