Netikėtas įvykis: į namų kiemą iš dangaus nukrito ryklys (Video)  (0)

33 cm ilgio ryklio jauniklis nukrito iš dangaus ir pasiliko ant grindinio Virdžinijos valstijoje, vieno privataus namo kieme, praneša WAVY news. Namo šeimininkai – moteris su vaikais - rykliuką rado netoli tvenkinuko namo kieme, gyvūnas jau buvo nugaišęs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sue Bowser pasakojo, kad jos vaikai atbėgo į namą ir sušuko „mes radome ryklį“. Motina iš pradžių nepatikėjo, kad vaikai sako tiesą, tačiau išėjusi iš namo, kieme iš tiesų pamatė šią žuvį.

Virdžinijos akvariumo Jūros mokslų centro mokslininkų teigimu, ryklio jauniklis panašus į dygliaryklį, kurie gyvena šalimais esančios pakrantės vandenyse. Tikėtina, kad rykliuką galėjo „pamesti“ pro privataus namo kiemą skridęs jūros erelis ar kitas didelis paukštis. Tai gana dažni atvejai, ypač tose vietose, kur šių paukščių gausu.

Virdžinijos akvariumas ryklio kaip eksponato pasiimti nenorėjo, todėl šeimyna, į kurios kiemą ryklys nukrito, laiko rykliuką plastikiniame maišelyje garažo šaldytuvo šaldymo kameroje. Šeima rykliuką kaip eksponatą rodo draugams ir kaimynams.

 „Mūsų namai gali būti rykliuko namai. Tačiau tikimės, kad per daug ryklių nenukris mums į kiemą iš dangaus vėl“, - sakė S. Bowser.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai (0)