Ar išdrįstumėte: restoranas siūlo paragauti visko – nuo tarakonų iki krokodilo kojos (Video)  (0)

Jei jums sraigės ar varlių šlaunelės atrodo šlykščiai, toliau geriau nė neskaitykite. Mat palyginus su „Noge Chinjuya“ restorane patiekiamais patiekalais, šie atrodo kaip saldainiukai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yokohama mieste (Japonija) įsikūrusiame restorane galima paragauti tokių gyvūnų, kuriuos valgyti jums nė nešautų į galvą. 6 metus virtuvei vadovaujantis Fukuoka turi ryšių visame pasaulyje ir gali jums ant stalo patiekti praktiškai bet kokį gyvūną, kokio paprašysite.

Restorane ne tik galite užsisakyti lėkštę traškių tarakonų vietoj keptos duonos, bet ir krokodilo koją, apkeptą piraniją, salamandrą, skrudintą skorpioną ar kupranugario kepsnį.

Tiesa, restorano asortimentas labai priklausomas nuo metų laiko. Tad jei norėsite paskanauti krokodilo kojos, neskubėkite pirkti bilietų į Yokohamą. Pirmiau pasiskambinkite virtuvės šefui ir pasiteiraukite ar šis turės šviežiai nudobtą krokodilą.

Jei manote, kad galbūt bent desertui gausite ką nors įprastesnio – pyragaitį ar ledų. Tai nė nesvajokite, jei kažką panašaus ir gausite, tai vis tiek bus pagardinta sliekais arba kokiais nors vabzdžiais. Atsigerti irgi galėsite tik naminės degtinės, užpiltos ant gyvatės.

Kainos čia kandžiojasi taip, kaip ir dauguma gyvūnų prieš patekdami ant jūsų vakarienės stalo. Pavyzdžiui skrudinta varlė kainuoja 80 eurų, o kepta salamandra – 170 eurų. Skanaus!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (0)