Nauji ISIS pažadai: „Prancūzijos scenarijus pasikartos“ (Video)  ()

Angliškai kalbantis „Islamo valstybės“ (ISIS) džihadistas perspėjo Ameriką, kad jai bus smogta „labai greitai“ ir, kad „su Alacho leidimu šaliai bus pakartotas Paryžiaus išpuolių scenarijus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip skelbia portalas dailymail.co.uk, naujame ISIS vaizdo įraše, angliškai kalbantis džihadistas perspėja JAV ir šalies vadovą Baracką Obamą, kad teroristinė grupuotė „žudys, skers, degins žmones“.

Jis taip pat grasina, kad Amerika gali tikėtis panašaus žiauraus scenarijaus, koks buvo įvykdytas Paryžiuje, kai lapkritį per kruvinus išpuolius žuvo 130 žmonių.

Vaizdo įrašas prasideda tokiu pranešimu: „Tai – žinute Amerikai nuo kalifato rėmėjų“.

„Paryžius ne taip toli nuo jūsų – su Alacho leidimu mes padarysime jūsų šalyje tą patį, ką ir Prancūzijoje. Mes žudysime, skersime ir deginsime jūsų žmones“, – liguistai skelbia ISIS teroristas. Jis skelbia, kad išpuolių Amerika sulauks labai greitai.

Toliau rodydamas ištraukas iš konfliktų Artimuosiuose Rytuose ir Paryžiaus išpuolių scenas, džihadistas tęsia: „Ei jūs, Romos šunys, Johnai Kerry ir Barackai Obama, ar dar neįsisavinote pamokos?“

Tai – ne pirmas propagandinis ISIS vaizdo įrašas su grasinimais. Sausio mėnesį ši grupuotė grasino surengti išpuolį Didžiojoje Britanijoje. Neseniai britų kontržvalgybos vadovas įspėjo apie „siaubingas ir įspūdingas“ atakas, kurias Europoje ketina organizuoti „Islamo valstybės“ džihadistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai ()