Slapti kadrai: dvi sirės nufilmavo košmarišką gyvenimą ISIS okupuotame mieste (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

manciukaz 2016-03-14 13:16
Noriu vilkėti norimą suknelę, kaip ir darydavau anksčiau. Noriu vaikščioti gatvėmis nebijodama ir nematydama ginklų ar mus gąsdinančių užsieniečių. Noriu gyventi taip, kaip noriu. Noriu pirkti tai, ką noriu. Noriu išeiti į gatvę viena ir laisva. Nieko nėra svarbiau už laisvę.“ ji ilgisi "tirono assado" laiku? nejau jai nepatinka turkijos-arabijos, rengti sukileliai? daesh ,al nusra..ir visi kiti nėra ten didelio skirtumo yra 3 jėgos YPG-kurdai kovoja uz savo laisve,SAA asado pajegos - kovoja už rėžima ir santykinai laisva religijoms sirija, ir sukileliai ju yra daug al nusra(al quada) ir daesh yra galingiausios kurias remia arabija ir turkija..
UTF16 2016-03-14 14:28
Kaimyninių tos pačios kultūros šalių patirtis rodo, kad ji to greičiausiai niekada negalės. Bus laisviau ir ne už kiekvieną pasirodymą gatvėje ji bus nuplakta. Bet gyvenimas ten bus sustojęs kelias dešimtis metų. Tiesiog todėl, kad tos nuostatos nebuvo kažkieno primestos, o atsirado tos kultūros viduje, tik iki šiol buvo slopinamos. Jos ten visada buvo ir ilgai bus.
demukazz 2016-03-14 17:27
O kazkada ir Europieciai panasiai gyveno... Jei tiketi skaiciais, tai islamo reformacijos turetume sulaukti dar si amziu.