Mitas ar teisybė? 10 nuodingų maisto produktų, kuriuos labai plačiai naudojame

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2016-05-05 21:33
neskaitant migdolų tai esmė kad nevalgykit ir taip nevalgomų dalykų. Na grybų ir fugu atvejais nevalgykit jei neesate visiškai tikri dėl paruošimo. Kas neparašyta tai kad bulvės ir pačios (šakniagumbiai) gali būti nuodingi (jei pabūna saulėje ir pradeda žaliuoti)
vardasas 2016-05-05 21:57
del kauliuku jau vaikysteje turejau bent 10x numirti
Azys 2016-05-06 08:28
nuodingas kauliuko vidus, tai jeigu valgai vyšnias su kauliukais jų neperkrimsdamas, nieko neatsitiks. Tas pats su obuoliais, pamenu dar močiutė sakė, kad negalima obuolių sėklų kramtyti.
Shinigami 2016-05-06 10:34
Juose nuodingu medžiagų kiekis toks mažas, kad reiks labai jau daug suvalgyti.
vardasas 2016-05-06 15:32
azys man labai patinka kauliuku vidus, as ju kurkas daugiau suvalgydavau bet jokiu sveikatos ar savijautos pokyciu nebuvo, tad tai tikru tikriausia nesamone, nebent apsiriko rasydami, ne 100 kauliuku o 100 kilogramu. del obuoliu seklu, nepraleidziu progos juos sukramtyti, kad ir siandiena jas kramciau, seip kasdiena gal jau pora metu, bet nekuom nesiskundziu