Vokietijos biochemikė jau seniai atrado vaistą nuo vėžio, bet jis toks pigus ir paprastas, kad gydytojai jį ... ignoruoja  (28)

Vokiečių biochemikė Johanna Budwig už ypatingus nuopelnus gydant vėžį septynis kartus nominuota Nobelio premijai. Per savo karjerą (ji mirė 2003 metais, būdama 95-erių) moteris esą išgydė 90 proc. savo pacientų, sirgusių onkologinėmis ligomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo praktiką ji visuomet orientavo į netoksiškų, šalutinių poveikių neturinčių medžiagų naudojimą gydymui. O sėkmės pavyzdžiai lėmė, kad mokslininkė buvo nusiteikusi skeptiškai farmacijos atžvilgiu, rašo naturalnews.com. Tik, kaip teigiama, problema buvo ta, kad J.Budwig gydymo metodai buvo pernelyg pigūs.

„Aš turiu atsakymą, kaip išgydyti vėžį, tačiau Amerikos gydytojai manęs nesiklausys. Jie atvyksta, stebi mano metodus ir būna sužavėti. Tačiau po to bando pasiūlyti man sandėrį, po kurio galėtų grįžti namo ir uždirbti daug pinigų. Aš nesutinku, todėl mano gydymo metodus neigia visose valstijose“, – yra sakiusi J.Budwig.

Vyriausybės užsakymu moteris vadovavo moksliniams tyrimams, nagrinėjusiems aliejų kietinimo procesus, pavyzdžiui, gaminat margariną. Tad ji tapo kone pirmąja sužinojusi apie hidrintus arba kitaip vadinamus transriebalus bei jų žalą sveikatai.

Moksliniai tyrinėjimai atvedė mokslininkę prie suvokimo, kad vėžį sudaro ląstelės, kurios žūsta, jei nėra maitinamos. Tai paskatino moterį sukurti specialią dietą.

Skirtinguose šaltiniuose aprašoma, kad mokslininkės sukurtas mitybos planas padeda ne tik nuo onkologinių ligų, bet ir nuo diabeto, padidėjusio kraujo spaudimo, žvynelinės, egzemos, spuogų, artrito, astmos, širdies ir kraujagyslių ligų.

Priešvėžinės dietos esmė atsisakyti bet kokių gyvulinės kilmės produktų, išskyrus liesą varškę, kurią valgant reikia sumaišyti su sėmenų aliejumi. Atsisakyti būtina ir sukietintų, perdirbtų, apdorotų, gyvūninės kilmės riebalų, kiaulienos.

Dr. Johanna Budwig tikina, kad šioje mėsoje gausu toksinų. Apie rūkytus gaminius negali būti nė kalbos. Pasak mokslininkės, nuodingų medžiagų gausu ir jūrų gėrybėse. Negalima ir baltos duonos, įprastinių makaronų. Vengti reikia reikia ir pieno produktų (išskyrus liesą varškę), ledų, baltojo cukraus, klevų sirupo, melasos, greitai paruošiamų pusgaminių, sojų produktų.

Toksiškų priemonių reikia vengti ir tvarkant namus, naudojant kūno priežiūros priemones. Cukrų reikia keisti į natūralius saldiklius: steviją, medų, figas, datules, uogas ar nutūralias sultis. Galima vartoti prieskonines žoleles, įvairius riešutus, sėklas, kakavos sviestą, arbatas, o kavos verčiau atsisakyti. Į meniu įtraukiami ir pilno grūdo produktai, duona, makaronai. Taip pat šalto spaudimo aliejus.

Tikėti ar ne šios mokslininkės idėjomis – kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tačiau visuomet reikia remtis sveiku protu ir esant rimtam susirgimui – klausyti medikų rekomendacijų. Tačiau kaip vėžio prevencijos priemonė – vokiečių biochemikės Johannos Budwig metodas tikrai tinkamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(382)
(51)
(331)

Komentarai (28)