Pamirškite anglis ir degiuosius skysčius! Su šia revoliucine krosnele viso to nebereikės (Video)  (3)

Jei patinka iškylauti ar tiesiog gaminti maistą lauke, turbūt esate susidūrę su problema, kai skęsdami dūmų kamuolyje suprantate, jog nespėjote visko iškepti, o reikiamos kaitros jau nebėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai tai nutinka, galime tik beviltiškai bandyti vėl „įpūsti“ anglis ar bėgti į mišką ieškoti tinkamos medienos. Tačiau naujoji viryklė „Enki Stove Wild“ leidžia ugnį kurstyti deginant bet kokią sausą biomasę. Be to, ji visiškai nesukuria dūmų, todėl visą energiją naudoja karščiui išskirti.

Su šia virykle nebereikės su savimi tampytis degaus skysčio ar maišo anglių, jos uždegimui pakaks vos kelių sausų šakelių. Kai viryklę uždegate, ją reikia prijungti prie saulės energijos panelės ir vualia! Jūs turite novatorišką bei švarų prietaisą maisto gaminimui.

Efektyvi ugnis ir mažas dūmų koncentracijos išskyrimas į aplinką užtikrina, kad iškylaudami galėsite ne tik pasigaminti daugiau gardėsių, bet ir nekenksite gamtai.

„The Enki Stove“ nuo įprastų anglies krosnelių skiriasi ir tuo, kad gaminti galite pradėti vos po kelių sekundžių. Jis sveria tik 1,3 kg ir gali veikti tol, kol aplink sugebate rasti sausų šakelių.

Krosnelė yra dviejų skirtingų dydžių. Jos konstrukcija pagaminta iš itališko nerūdijančio plieno su įmontuotais skydais nuo vėjo.

„Kickstarter“ finansavimo platformoje „The Enki Stove“ jau gerokai viršijo savo pradinį tikslą – surinkti 33 tūkst. dolerių. Paaukojus vos 180 dolerių, ši krosnelė atsidurs jūsų rankose. Atrodo daug? Tačiau paskaičiuokite visas anglis bei degiuosius skysčius, kuriuos ateityje dar teks įsigyti ir nuomonę galbūt pakeisite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(49)
(-30)

Komentarai (3)