Neišvengiamos pasekmės: vaikai po Cezario pjūvio tampa kitokie

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

M134 2016-09-08 10:24
Kiek mano žinios neša, tai jei padaromas vienas cezario pjūvis, tai sekantys gimdymai irgi su juo turi būti. Tad automatiškai didesnė tikimybė, kad vaikai po cezario pjūvio dažniau bus jaunesnieji broliai ir seserys, o ne pirmasis vaikas. Tad identiškomis sąlygomis to nepavadinčiau. Kuo vėliau gimsta tuo šeima būna labiau prasigyvenus, maisto daugiau ir įvairesnio, nes yra vyresni broliai ir seserys ir tt. Neidentiškos sąlygos tikrai.
Kilgoras Trautas 2016-09-08 20:14
Diletantiškas straipsnis, ir kaniu jasno, kad po Cezario pjūvio vaikai bus didesni, storesni. Todėl, kad Cezario pjūvius dažniausiai ir daro kai vaisius per didelis ir komplikuojasi jo išstūmimas iš gimdos. O didesnis storesnis naujagimis manau statistiškai bus daugiau linkęs į nutukimą.
Talkatif 2016-09-08 21:46
Na taip, naujagimio svoris yra tiesiogiai proporcingas jo medžiagų apykaitai, psichinei būklei suaugus ir auklėjimui. Kąuostai?
hellboy 2016-09-08 22:22
tiems mokslininkeliams reiktu patiems pasiziureti ar kartais patys neturi kokio smegenu disbalanso nes ziurau visai pievas pripaise ir taipogi sitas straipsnis ne y tvora ne y mieta ai tiesa tu m134 verciau pats galvok ka ten paisai ir pasitikrink geriau savo siauras zinias o dar ka norejau is rekti kad as pats esu po cezario pjuvio ir dar po saves turiu du brolius ir sesery tai kazkaip mes ir ugiu ir svoriu ir smegenu kiekiu labai panasus jokiu skirtumu nera sitie ale protingi zmones nesamones raso beja mano broliai ir sesuo gime normaliai per standartiny gala o antra priezastis kodel daromi cezario pjuviai tai del to kad vaisius gali buti per stambus arba susisukes kartais beja taip buna.
marumbas 2016-09-08 23:34
Kilgoras Trautas - Tu neteisus. Cezario pjuvis gali butti, kai vaikas gali buti apsivertes kojom i "duris", motinai arba vaikui gresia pavojus ir t.t.
mobilunkas 2016-09-09 19:23
pagal gamtos desnius tai gime per cezari isvis neturejo gimt, tai logiska kad jie kitokie- gal per stambus, gal dar kazkas negerai, taip gamta atrusiuodavo- gimdavo tik sveikiausi, o jei kazkas moters organizme vykdavo ne taip mirdavo ir kudikis ir motina, kad daugiau nebegimdytu brokuotu vaiku. Jei patyrinetu tai nustatytu, kad ir sekantys vaikai gime po cezario bet ne per cezari greiciausiai kitokie, nes gamtos motina jau buvo nurasyta
Kilgoras Trautas 2016-09-09 20:10
O kur aš neteisus, net ir vaisiaus apsisukimai problemas kelia būtent kai jis didesnis nes neina apsukti ar užspaudžia kraujotaka, IMHO vaisiaus dydžio problema sudaro absoliučiai didžiausia dalį Cezario pjūvių. Aišku yra ir visokių kitų problemų, kaip motinos dubens kaulų struktūra, motinos ar vaisiaus ligos ir tt...
VytautasK 2016-09-11 11:09
Šiais laikais daugybė mamyčių renkasi cezario pjūvį, nes bijo pačios gimdyti. Gydytojai to turėtų neleisti, bet pinigai viską nuperka...