Vyrukas sukūrė super galingą lazerinę „bazuką“, kuri akina labiau nei 33 milijonai saulių (Video)  ()

Ponios ir ponai... jis grįžo! Profesionalus destruktyvių konstrukcijų gamintojas Drake‘as Anthonis pagaliau baigė statyti savo įspūdingiausią kūrinį – 200 vatų lazerinę „bazuką“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kulkosvaidį entuziastas sukonstravo iš metalo laužo, sulūžusio projektoriaus dalių, ir kelių ličio polimerų baterijų. Demonstruodamas šį ginklą, autorius dėvi suvirinimo kaukę, kad netyčia spindulys nepažeistų jo regėjimo.

 Kaip teigia pats D.Anthonis, jo mechaninis žvėris yra „visiškai beprotiškas įrenginys, kurio spindulio nukreipimas į akį prilygtų 33 milijonus kartų stipresniam poveikiui nei tiesioginis spoksojimas į saulę“. Taigi, galime drąsiai teigti, jog tai tikrai prieštarauja Ženevos konvencijai.

Kaip matyti interneto svetainėje „Youtube“ patalpintame vaizdo įraše, prietaisu galima pradeginti gabalą medžio, kompiuterio detalę, ir susprogdinti titano miltelius.

Tačiau lyginant su kitais „Youtube“ savadarbių įrenginių entuziastais (Colin Furze ar Photonicinduction), gaminančiais metalu šaudančias patrankas ar įspūdingus elektrinius įrenginius, D.Anthoniui dar yra kur pasitempti. Tačiau vyrukas dar jaunas, tad su nekantrumu laukiame jo kitų kūrinių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(35)
(2)
(33)

Komentarai ()