Internautai nerimsta: Marso nuotraukose „aptiko“ gyvenvietės liekanas (Foto)  ()

Pasaulyje egzistuoja žmonių grupė, kuri labai tiki ateiviais. Vienas iš jų užsiėmimų – nuodugniai ištirti kone visas Jungtinių Amerikos Valstijų kosmoso agentūros NASA paviešintas Marso planetos nuotraukas ir jose ieškoti nežemiškos gyvybės formų pėdsakų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie entuziastai jau tvirtina aptikę įvairiausių Marso šmėklų, paslaptingų gyvių, ateivių piramidžių, levituojančių šaukštų ar kitų objektų, neva įrodančių kažkada Raudonojoje planetoje gyvenusių (ar tebegyvenančių) marsiečių buvimo faktą.

NASA į tokias kalbas dažniausiai net nesileidžia ir situacijos nekomentuoja. Dar viena dalis specialistų į spekuliacijas reaguoja su šypsena veide tvirtindami, kad pasitelkus fantaziją Marso nuotraukose galima įžvelgti dar ne tokių dalykų.

Tačiau skeptiškos nuomonės ateivių entuziastų nė kiek neatbaido nuo savo užsiėmimo – jie ir toliau atkakliai analizuoja nuotraukas tikėdamiesi ten aptikti kažką neįprasto.

Štai visiškai neseniai internautams pavyko aptikti nuotrauką, kurios tolimame fone neva matoma senovinė Marso gyvenvietė.

Kadangi priartinus vaizdą jis tampa dar labiau neaiškus, šviesių ir tamsių spalvų žaismas, pasakyti kas tai yra iš tikro - iš vis neįmanoma. Taigi, puiki galimybė tai pavadinti seno miesto liekanomis ar bet kuo kitu, kas tik šauna į galvą. Nors labiau tikėtina, jog tai - tiesiog vėjo nugairintos kalvos kraštas.

Nors tokiais būdais gyvybės pėdsakų Marse surasti vargu ar pavyks, tačiau pasigrožėti Marso peizažais ar prablaškyti mintis mąstymo pratimais „o kas, jeigu...“, tikrai galima!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(21)
(27)
(-6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: