Milžinų moliūgų varžybos. Nustebsite, kokių monstrų čia pasitaiko (Video)  ()

Kalifornijos šiaurėje pirmadienį vykusias kasmetines sunkiausio moliūgo varžybas laimėjo pradinių klasių mokytoja iš Vašingtono valstijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Moters išaugintas milžinas svėrė 866 kilogramus. Tai yra rekordinis svoris šiemet, tačiau pernai buvo išaugintas dar didesnis moliūgas. Vis dėlto, moteris už savo triūsą buvo ir apdovanota. Jai atiteko 11 500 JAV dolerių piniginis prizas.

Olimpijos priemiestyje gyvenanti 42 metų Cindy Tobeck sakė, kad balandį pasodintas moliūgas didžiąją laiko dalį augo šiltnamyje su šildoma dirva.

Moteris atskleidė, kad norint išauginti tokį milžiną, svarbiausia – gera sėkla. Nugalėtoją C.Tobeck išaugino iš 2015 metais panašias varžybas laimėjusio moliūgo, svėrusio daugiau nei toną, sėklos.

Cindy Tobeck atskleidė ir ką darys su šiuo rekordiniu derliumi – ji moliūgą planuoja perskleti ir „pasigaminti daug pyragų bei duonos“.

Jau 43 kartą vykusio sunkiausio moliūgo pasaulinio čempionato Half Mun Bėjuje, organizuojamo prekybos centrų tinklo „Safeway“, atstovas spaudai Timothy Beemanas sakė, kad C.Tobeck milžinas aplenkė daugiau nei 25 varžovus iš Oregono, Vašingtono ir Kalifornijos.

Antroji vieta atiteko moliūgui svėrusiam beveik 782 kilogramus. C.Tobeck sakė, kad iki šių varžybų rekordo jos moliūgui pritrūko maždaug 68 kilogramų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()