Mėgstate mėsą ir kiaušinius? Privalote sužinoti jų „kainą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2016-10-22 23:54
P. 39: „Daugiau nei 60 % kukurūzų ir miežių iš esmės buvo naudojama tik pašarui“. P. 40: „Grūdai sudaro apie 60 % vištų pašaro svorio“. Ir t. t.
immortallt 2016-10-23 01:40
Taip, šiuolaikinė santvarka nesiskiria nuo vergovės. OOOO taip. O tai kokia santvarka nebūtų vergovė? Kai nieko nereikėtų dirbti, o gautum rūmus, ferrarius ir t.t.? Nenori - nedirbi. Niekas neverčia. Po galais, net nedirbant šiais laikais nenumirsi badu.
X-log 2016-10-23 02:27
O kiek tu kukurūzų ar miežių tiko žmogau vartojimui, t.y. nebuvo pašarinės veislės? Kiek tų plotu butu buve galima realiai užsėti maistinėmis veislėmis, net tikrai ne visus, pvz Lietuvoje galima puikiai auginti pašarinius kukurūzus, bet maistiniams klimatas paprasčiausiai per šaltas. Pats valgai miežinę duona?
UTF16 2016-10-23 12:02
Su malonumu.
kestutisz 2016-10-23 14:21
Tik todėl. kad mieste tai beveik neįmanoma, išpindėję ir be įgūdžių dauguma mes jau. Kaime močiutė neturi jokių problemų nukirsdinti vištą, o kokiam paršiukui jau fiziškai reikia daugiau žmonių ir realiai geriau kai smeigia vienas tiksliai žinodmas kur, o ne visi daro cirką. Ir niekas net negalvoja kažkokių kvailysčių, kad žudo tai jau tik skerdžius. Prisideda visi vienodai, ir ne koks žudymas o maisto ruošimo proceso dalis. Bet aišku - prireiktų ir nemanau kad turėtume didelių problemų ją pasitiekti ant stalo tiesiai iš tvarto. Kur kas didesnė problema būtų užauginti, va čia jau sunkiau už bet kokias moralines kančias.
Profesorius :) 2016-10-24 18:15
tai bent diskusija. vienas lauke ne karys.... bet UTF16 (vienas pries visus ) tu tikras kovotojas! UTF16 pasako labai daug tiesos,bet "kepsniukai" to jokiu budu nenori pripazinti. vis krapsto koki argumenta,kad tik paneigtu akivaizdzia UTF16 tiesa. seip as ir vartojantis mesa,bet labai laaabai retai. ir patikekit savijauta ne kiek neprastesne. jegu ir energijos pilnas. beje paskaicius kai kuriu pasisakymus tai griuk negyvas... atrodo nesvarbu ka rasyt,bet svarbu parasyt
AAA000 2016-10-24 22:58
Jis isvis neturi supracio kaip veikia gamta. Jei augint vien augalus maistui, Lietuva per kokiu desimt metu taptu smelynais ir salygos gyvent zenkliai suprastetu. Apie vandens taupyma vegetarai kliedi tai isvis totalias nesamones. Vandens gali atsigabent is kosmoso - jei taip truksta. Numest koki ledini asteroida ir butu pasaulinis tvanas, kuris paskandintu visus vegetarus... Technologijos tam yra jau dabar. Yra pilna idiotisku ideju pasauly, ir pilna geru. Vegetarizma sugalvojo idiotai. Taip pat kaip ir pvz biokuro skatinima Skandinavai pvz turi technologija, kur naudoja gyvunus kurui (sildo jais namus ). Manau tam tiktu ir vegetarai , reiks nusipirkt katila - gali but perspektyvu... .lol.
sub 2016-10-25 10:57
Vieni pateisina medžioklę dėl skanesnio maisto, kiti pateisina branduolines galvutes dėl didesnės teritorijos? Kuo jie skirtingi, tik požiūriu. Pritariu UTF, jis teisingai pastebėjo, kad dėl malonomo kai kurie žmones gali pateisinti viską, nes nusikaltimą.
vazzy 2016-10-25 11:41
Čia tas pats kas plaukiant laivu tau baigtusi vanduo buteliuose ir paklaustum kapitono kur galima atsigert, o jis tau sakytų, taigi pažiūrėk kiek vandens, visas vandenynas, tik gerk. Supranti, kad ne visas vanduo yra tinkamas gerti, kad netinkamą vandenį pritaikyti žmogui brangiai kainuoja. O apie svaigimus apie vandenį iš kosmoso išvis neturiu komentarų.. kosmose yra kometų, kurios yra iš gryno deimanto, kodėl manai neatskraida jų čia? juk deimantas "šiek tiek" brangesnis už vandenį.
Profesorius :) 2016-10-25 17:29
nu ka as ir sakiau,kad kai kuriu komentarai tai.... va vienas is ju nu tikras perliukas zmogau tu pasidomek kaip pvz Izraelis augina darzoves ok? beje Izraelis dykumoje bet tu buk mielas pasidomek info jei noresi tikrai rasi. lyg ir noretusi i tavo buka komentara issamiau atsakyti,bet negaisiu tam savo brangaus laiko.
AAA000 2016-10-25 17:50
O tu supranti, kad problema ne vandens kiekyje, o vandens isvalyme? Beja druskina vandeni labai lengva isvalyt iki gelo su nedideliu energijos kiekiu. Yra sistemu, kur isvalo 1 zmogui reikalinga atsigert kieki vien su saules bateriju kiekiu ne didesnio ploto kaip knyga. Ar tu tipo vegetaras, kur ten megsta demagogija varyt, kaip mesa gadina vandeni ir su tavim beprasmiska diskutuot logikos pagalba? Vegetaru retorika isvertus i zmoniu kalba reiskia - "Naikinkim augalus intensivesnio valgymo budu nes mesos auginimas gadina vandens resursus". WTF? Paaiskink man tai, o ne kazkokiais viduramziu stereotipais kalbek... Svaigimas apie vandens kiekio transportavima is kosmoso tebuvo tik pasaipus atsakymas praplautu smegenu vegetarams i ju nusisvaigima apie vandens trukuma del mesos valgymo... Kaip matau net 4 nesuprato