Jau galite įtraukti į savo kelionių planus: „Ėjome tuneliu ir man jau atrodė, kad nardau tarp žuvų, o dar nė nepasiekiau ryklių“ (Video)  ()

Mistiškas, užburiantis ir žadantis ekstremalius pojūčius. Toks bus didžiausias Lotynų Amerikos akvariumas, kuris duris Rio de Žaneire atvers jau pirmąją lapkričio savaitę. Čia žmonės galės pasigrožėti 8000-iais jūros gyvūnų, kurie priklauso beveik 400-ams rūšių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ištyrinėtų visą šešių aukštų akvariumą, lankytojams tam teks skirti visą dieną, na, o adrenalino trokštantys žmonės galės panardyti su rykliais.

„Ėjome tuneliu ir man jau atrodė, kad nardau tarp žuvų. Galiu tik įsivaizduoti, kaip jausis tie, kurie iš tiesų ryšis šokti į vandenį. Labai gerai, kad mūsų mieste atsirado toks akvariumas. Dažnai čia ateisiu“, - džiaugiasi akvariumo lankytoja Flavia Kozlowki.

Didžiausias Lotynų Amerikos akvariumas video siužete

Akvariumas bus užpildytas daugiau nei trimis milijonais litrų vandens. Nardytojai galės pasinerti net į septynių metrų gylį. Tačiau šis centras sukurtas ne tik pramogoms, bet ir nykstančių rūšių veisimui, taip pat įvairiems tyrimams.

Beje, iš braškančio Brazilijos biudžeto akvariumo statyboms pinigų skirta nebuvo. Beveik 30 milijonų dolerių kainavusį projektą įgyvendino privatūs investuotojai.
 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()