Ką jūsų išmanusis sako apie jūsų asmenybę? Mokslininkai palygino „Android“ ir „iPhone“ naudotojus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2016-11-28 22:31
Android fanai kažkodėl nuolat bando pradėti ginčą, įrodinėti savo tiesas. Dažnai iš jų išgirsi tokį ar panašu klausimą iš serijos "įrodyk tu man dabar kodel tavo iPhone nėra šūdas". Aš tai manau, kad neverta į tokius klausimus atsakinėti konkrečiai. Mano atsakymas į tavo klausimą būtų toks: man patinka iPhone. O ar tau užtenka tokio atsakymo? Beje, kazkas paminėjo, kad pigesni Android telefonai "stato iPhone į vienus vartus". Nežinau kiek tame tiesos, bet štai mano patirtis: Android fanai: iPhone yra overpriced š ir net dvigubai pigesni telefonai siulo tą patį! Aš: žiūrėkit, turiu aš čia tokį Android, bet jis man žiauriai lagina Android fanai: ją, tai tu custom rom įsirašyk! Pamatysi, veiks daug greičiau Aš: nu, įsirašiau, veikia geriau, bet vistiek net mano senas iPhone geriau veikia Android fanai: nu tai ką tu lygini pigesnį telefoną su flagmanu... nesitikėk, kad tau už pusę kainuos veiks taip pat... Ok...
audriusn 2016-11-28 22:40
Socialini statusa greiciau parodo Patek Phillipe ar A. Lange ant rieso, bet tokiu zmoniu gincai apie telefonus nedomina.
Eič 2016-11-29 15:24
Aš ir nesakau, kad telefonas už 100€ yra geresnis už naujausius iPhone flagmanus. Tiesiog sakau tai, kad pigesnis Androidas (Sony, Samsung, LG... (nekalbu apie kinijos telefonus)) yra toks pat greitas kiek ir iPhonas. Aišku, dieviškiausiuose benchmark testuose gal ir lenkia, bet akiai skirtumas nėra toks didelis kokį tie testai rodo.
moo 2016-11-29 17:58
Na, apie Android vartotojus kalbėt yra sunku nes tai ir 20Eur kainuojančio SunKuiVčai vartotojai ir siaubingo, bet brangaus Vertu. O, štai iPhone vartotojų yra lygiai 3 tipai. Tie, kurie tiki. Jie tiki, kad Apple tai pati geriausia kompanija, jų estetika jiems pati geriausia (su kuo ginčytis sunku) ir visi trūkumai tai yra privalumai arba tai tik menka bėda. Kitaip tariant tai mylėtojai, fanai. Kitokių nesu sutikęs. Paprastas_zmogus, nuo seno, yra tas fanas. Jis kadaise čia man bandė man įrodyt kad telefone BT nereikia - čia juk vaikams mp3 siųst Pameni?
sloggi 2016-11-29 18:33
Na mokslinis darbas manau nera lygus kitam moksliniui darbui, jug neperseniausiai ir nuo vezio buvo atrade vaistus, bet pasirodo apsimelavo. Klausimas vardan ko tokie straipsniai ir tyrimai eina ir kam is to naudos yra, jai isvis yra.
moo 2016-11-29 18:51
Gali pabandyt įvertint patikimumą: http://online.liebertpub.com/doi/abs/10 ... .2016.0324
Paprastas_zmogus 2016-11-29 19:22
Keista, aš neradau savęs tarp tų 3 tavo aprašytų tipų. Aš esu tas, kuriam tiesiog patinka Apple softas ir jų UX sprendimai. Man nerūpi, ką apie mano telefoną mano kiti, man nerūpi ar kiti žino, kokį telefona aš turiu. Ir aš nemanau, kad Apple geriausi visam kame. Ir aš drįstu manyti, kad tokie kaip aš sudaro absoliučią dauguma Apple klientų. Na gerai, kad ne visiems patinka būtent softas, kitiems gal kitos savybės patinka. Bet kuriuo atveju biski prasovei, nors tavo aprašyti žmones tikrai egzistuoja. A, senasis bluetooth... pamenu tuos laikus, kai visi dalindavosi mp3 per bluetooth. Ir aš siuntinėjau! Aš tada dar mokyklą lankiau ir telefonai dar buvo tokie, kad į juos tų mp3 dainų tilpdavo apie 20... Bet žinoma, ši funkcija aktuali ne ką mažiau kaip prieš 10 ar daugiau metų!!! Juk mes tikrai nesi daliname mėgiama muzika su visais draugais per kažkokį tinklą, kuriame vieną kartą paviešintas turinys tampa iškart pasiekiamas visiems draugams iš bet kurio pasaulio kampo... Tamsta ar žinojai, kad dabar žmonės viskuo dalinasi internetu? Tu nepatikėsi, bet dauguma jau net ir USB flashiukų nebesinešioja, nes yra visokie Dropboxai, WeTransferiai, GDraivai ir t.t. 2005 skambino, sakė užsibuvai biškį...
Eič 2016-11-29 19:37
Beabejo! Pamirškim BT! Sekanti Apple inovacija - panaikint BT funkciją ir išimt garsiakalbį iš telefono. Nes kam tos muzikos?
moo 2016-11-29 19:39
Čia pat sakai neradai, čia pat ir paneigi. Akivaizdus Nr3. - fanas ir tame nieko blogo, nžn kam to purtytis. Štai keletas netiesioginių to įrodymų: - Kai diskutavom tais "2005" tai aš tikrai nepamenu kokį iš brandų tada naudojau - o tamsta Apple. - Įrodymas dar ir tame, kad nematai bėdos realiame trūkume. Tuomet, tais "2005", dar bandei įrodinėt, kad išvis BT nereikia. Kaip bėgiotum dabar su muzika atsisakius senojo džeko?
Paprastas_zmogus 2016-11-29 19:44
Na išties įdomi logika - žmogų sakantį "man patinka" priskirti prie religinių fanatikų. Tai čia išeitų, kad nebūti fanatiku reikia nemėgti daikto kurį turi? Man žodis "fanas" - ne įžeidimas p. Tik kad tu taip apibūdinai fanatą. Aš galiu pasakyti, ką naudojau 2005 - greičiausiai tai buvo low-end Motorola arba Alcatel. Bet mintis buvo ne tame. Aš norejau pasakyti, kad tu esi užstrigęs tuose metuose ir aš jau tikrai niekam niekada nesu sakęs kad bt išvis nereikalingas dalykas. Matyt maišai mane su kažkuo. Kaip bėgiočiau su muzika? O kas tau sakė, kad aš su muzika bėgioju? Tiesą sakant aš su laikrodžiu bėgioju, be muzikos. Bet jei turėčiau iPhone 7 ir norėčiau bėgti su muzika, ko gero tai daryčiau su ausinėmis. Pavyzdžiui tomis, kurios komplekte būna...
moo 2016-11-29 20:20
Na per tą laiką menkai pasikeitei, vartyt vartai, kad tik išvartyt:) Kitaip tariant, pagal mano aukščiau aprašytą klasifikaciją esi ryškus numeris 3 ir dėl to jaudintis nereiktų:) Blogi yra Nr.2, ten viršuj, mačiau, buvo apsipurslavusių tokių.
Paprastas_zmogus 2016-11-29 20:39
Tu paklausei aš atsakiau. Nežinau ką tu norėjai savo klausimu atsakyt. Nori klausyt muzikos - yra ausinės. Problemos kaip ir nematau, nebent turi brangias ausines nusipirkęs. Bet ir tada gali adapterį naudot. Nors ir nepatogu, bet vistiek darbą atlieka. O aš kadangi išvis su penktuku sėdžiu, tai manęs išvis naujusių iPhone modelių niuansai nekąso
moo 2016-11-29 20:56
Aišku, definicija užkliuvo. Bet apie religiją nebuvo nei žodžio. Nei pas mane, nei viename iš labiausiai prestižinių žodynų. Tikras fanas (protingas) pripažins, tačiau visada atsiras pateisinimas t.y. sakinyje atsiras žodis
Paprastas_zmogus 2016-11-29 21:25
Na pagal tavo logiką bet kokio X nebuvimas yra didžiulis minusas net jei tai šios dienos pasauliui nebeaktualus dalykas. T.y. pagal tavo mąstymą net ir VHS nepalaikymas šiuolaikiniam media grotuvui yra didžiulis minusas ir negali būti jokių "bet", nes juk technologijos, žmogaus įpročiai ir poreikiai nesikeičia! "Ką? Ši funkcija nebeaktuali šių dienų technologijų ir produktų kontekste? Fanboy!!!"
audriusn 2016-11-29 21:27
tu apie mane? tada tamstai ir su teksto suvokimu problemu yra. pats androidas, kaip androidas, nei geras, nei blogas. noresi, rasi prie ko prikibt. o vat androceriai jau problema. yra androido naudotoju kuriem irgi px ka kiti naudoja, yra tokiu kurie ir kitas mobilias OS ismano, ir prireikus sulauksi pagalbos bet kuriuo klausimu. bet spuoguoti androceriai... Tie telefonu perrasinejimai jau pergyventas ir nebeidomus reikalas, prisizaidziau kazkada su E398 monsterpakais, kol vel atgal sugrudau gamyklini tik su koreguotais siustuvo gain table'ais. Muzikele per BT, pirma ir paskutini kart dariau 2007 ir tai eksperimento vardan, su bendradarbiu bandem kokiu atstumu veiks. 1/8 minijackas ismestas irgi nebeda, kai vis dazniau kyla mintys isigyt koki AudioQuest Dragonfly. Veiktu jis man ir su kompu, ir su telefonu. Bet cia stop. Veiktu jis iskart su bet kuriuo iPhonu, o su kibiroidiniu kuri turiu ne. Gamintojas neidejo OTG
moo 2016-11-29 21:31
Ne, pagal mano logiką esami mėgstamo brand'o trūkumai, to brando fanui, nebus trūkumais arba tai bus menka bėda nes visad atsiras pateisinimas. Nemėgstu kartotis, skaityk, gi nesi fanatikas (jau išsiaiškinom, kad fanas ≠ religinis fanatikas) tai turėtum protaut.
sub 2016-11-30 12:57
jei jau nusišnekat iki galo, nepagalvodami apie Apple Music, tai ką su tavim galima diskutuoti?