Keisčiausių plastinių operacijų dešimtukas: kol vieni nori raumenų, kiti atsikrato bambos (Video)  (3)

Grožio procedūros šiais laikais jau nieko nestebina. Niekas neaikčioja sužinojęs, kad kokia nors garsenybė dėl savo išvaizdos gulėsi ant operacinio stalo – tai vyksta kasdien. Tačiau kai kurios plastinės operacijos net ir šiandien atrodo mažų mažiausiai keistai. Pateikiame keisčiausių grožio procedūrų dešimtuką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame sąraše galėtų būti ir krūtinės padidinimas vienam vakarui, apie jį jau rašėme, tačiau ši procedūra yra labai paprasta, neskausminga ir laikina. Priešingai nei šios.

1. Bambos pašalinimo operacija. Tai viena iš keisčiausių grožio procedūrų. Iš tikrųjų, bambos operuojamos ne taip jau retai, tačiau dažniausiai dėl medicininių, o ne estetinių priežasčių. Kita vertus, net ir tie žmonės, kuriems nepatinka jų bamba, mieliau renkasi korekcijas. Bambos šalinimo užsigeidžia tik tie žmonės, kurie liguistai nori būti panašūs į klonus, nori keistos išvaizdos, daugiau ploto tatuiruotėms.

2. Plaukų persodinimas veide. Plaukų persodinimas nėra reta procedūra. Bet ar esate girdėję apie barzdos persodinimą? Kai kurie vyrai taip išgyvena dėl nepilnos barzdos, kad renkasi šią gana nemalonią procedūrą. Kita vertus, dar keisčiau atrodo blakstienų persodinimas – kam? Kai kurie žmonės nori labai vešlių, ilgų blakstienų, todėl plaukų folikulai persodinami į viršutinį akies voką. Ši procedūra turi šalutinį poveikį – persodinti plaukai nenustoja augti, todėl juos reikia kirpti.

3. Delno linijų korekcija. Ši operacija neturi jokio sveiku protu suvokiamo pagrindo. Kai kurie žmonės tiki, kad linijos delne gali atskleisti likimą. Tikriausiai ir jūs esate apie tai skaitę – delne galima rasti jūsų būsimus turtus, vedybinį gyvenimą, sveikatą užkodavusias linijas. Japonijoje žmonės yra linkę imti likimą į savo rankas, todėl šias linijas koreguoja chirurginiu būdu.
 

4. Dirbtinės duobutės skruostuose. Kai kuriems žmonėms duobutės skruostuose taip patinka, jog jie ryžtasi ganėtinai skausmingai operacijai, kad jas įgytų.

5. Ausų smailinimas. Ši operacija šiame sąraše yra viena iš populiariausių. Viršutinės ausų dalies susmailinimas iš tikrųjų nėra labai sudėtinga procedūra. Žmonės ją renkasi norėdami atrodyti kaip mistiniai personažai – įvairūs elfai ar Spokas iš „Žvaigždžių kelio“.
 

6. Balso tembro keitimas. Ar esate kada nors išgirdę savo balsą įraše ir pamanę, kad jis labai negražus? Kai kuriems žmonėms tai labai rimta problema. Todėl jie gulasi po skalpeliu – chirurgai atveria balso stygas ir jas koreguoja. Kartais prireikia implantų ar injekcijų, kad būtų pasiektas norimas rezultatas.

7. Raumenų implantai. Kai kurie žmonės diena po dienos sportuoja klubuose ir namie, kad pasiektų išsvajotą formą. Kiti tuo tarpu verčiau sumoka nemažus pinigus ir ištveria ne pačias maloniausias operacijas. Raumenų implantai įdedami į pilvą, rankas, kojas. Kai kurie teigia, kad skirtumas nuo tikrų raumenų akivaizdus, kiti sako, kad šios srities puikiai neišmanantiems žmonėms atskirti tikrų raumenų nuo implantų nepavyktų.

8. Ūgio didinimas. Tai netikėtai beprasmė ir skausminga operacija. Jos metu atskiriami (vaizdžiai sakant, sulaužomi) kojų kaulai, tarp jų paliekamas tarpas. Kaulams vėl sugijus žmogus tampa kiek aukštesnis. Šiais laikais operacija yra visiškai saugi, bet nereikia nė sakyti, kad tai labai skausminga ir brangi procedūra.

9. Akių spalvos keitimas. Šiam tikslui buvo sukurti spalvoti kontaktiniai lęšiai, tačiau yra ir ilgalaikį poveikį turinti procedūra. Į akį įvedamas plonas silikono implantas visiems laikams pakeičiantis rainelės spalvą.
 

10. Implantuota liemenėlė. Viskas labai paprasta – po krūtimi įterpiamas silikoninis implantas, tada jis plonais siūlais pritvirtinamas prie virš krūties esančio šonkaulio. Liemėnėles nebereikia. Visgi, teigiama, kad su amžiumi prireiks dar vienos operacijos, kitaip krūtinė vis tiek atrodys nekaip.

Kaip šiais laikais atliekama ūgio didinimo operacija

Plastinė chirurgija, kaip ir kitos medicinos šakos, nuolat tobulėja, todėl tikėtina, kad teikiamų paslaugų spektras tik augs. Taip pat tikėtina, kad naujos mados keis ir žmonių pageidavimus. Ko sulauksime ateityje?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(2)
(11)

Komentarai (3)