Pristatytas žemėlapis nurodantis kuo kuri šalis pirmauja pasaulyje: ar žinote, kuo išsiskiria Lietuva?  (5)

Šis žemėlapis atskleidžia, kuo gali pasigirti kiekviena pasaulio šalis. Žinoma, pirmiausia žvilgsnis krypsta į Lietuvą. Kuo mūsų šalis pasižymi pasaulyje?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsakymas galbūt daugeliui yra žinomas, tačiau vis vien smalsu. Žemėlapyje, kuriuo pasidalijo „Daily Mail“, matome, kad Lietuva labiausiai gali didžiuotis greitu interneto ryšiu.

Tiesa, tiems, kas bent šiek tiek domisi technologijų pasauliu, tai nėra pati didžiausia naujiena. Dar praėjusiais metais skelbta, kad Lietuva teikia geriausias pasaulyje nemokamo viešojo bevielio interneto (Wi-Fi) paslaugas iš 184 šalių.

Kaip teigia tyrėjai, Lietuva daug investavo į nemokamą viešą internetą, dėl ko jis yra vienas greičiausių pasaulyje. Šiais metais jo vidutinis duomenų parsisiuntimo greitis siekė 16,1 Mb/s.

Šis tyrimas buvo vykdytas ir pernai. Tuomet Lietuva taip pat užėmė pirmą vietą. Žvilgtelkime į kitas šalis. Štai, payzdžiui, Japonija labiausiai garsėja savo virtuve, Jungtinė Karalystė – turtingais žmonėmis.

Spėkite, kuri pasaulio šalis labiausiai garsėja tuo, kad joje žiūrima daugiausia pornografijos juostų? Atsakymas – Pakistane. Jungtinėse Amerikos Valstijose išsiunčiama daugiausia elektroninių laiškų.
 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(49)
(8)
(41)

Komentarai (5)