„Ateiviai“ mūsų vandenynų gelmėse - žvejo paskyroje galybė pačių keisčiausių gyvių nuotraukų  ()

Nors mokslininkai jau ilgą laiką bando įminti mįslę, ar Visatoje egzistuoja ateiviai, tačiau daugelis pamiršta, jog mūsų pačių planeta dar nėra pilnai ištyrinėta. Maža to, tikrasis ateivių pasaulis neretai egzistuoja po mūsų kojomis, kur tyvuliuoja nepažintos vandenynų ir jūrų ekosistemos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartais čia aptinkamos gyvių rūšys iš tiesų primena siaubo filmus ar baisiausius košmarus ir tikrai neatsirastų nei vienas žvejas, norintis, jog ant jo meškerės užkibtų viena iš tokių žuvų siaubūnių, kokias yra užfiksavęs žvejybiniame laive dirbantis rusas.

Romanas Fedortsovas savo paskyroje „Twitter“ paviešino eilę įvairiausių žuvų ir kitų vandens gyvių, kurių daugelis mūsų nėra regėjęs nei realybėje, nei televizoriaus ar kompiuterio ekrane. Vos tik rusas paviešino savo nuotraukų kolekciją, ši iškart sudrebino internetą.

Žvejys dirba traleryje šiaurės rytų Rusijoje ir per savo karjerą turėjo galimybę rankose palaikyti ne vieną siaubą keliantį vandenų gyvį, nuo keisčiausių ryklių iki ungurių, turinčių kraują stingdančius nasrus. Žinoma, nemaža dalis šių padarų yra žinoma mokslininkams, tačiau jos yra retai sutinkamos ar mažai ištyrinėtos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(18)
(7)
(11)

Komentarai ()