Didžiausia pasaulio demokratija palaiko Suomijos socialinį eksperimentą: pirmieji bandymai „įspūdingai teigiami“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2017-01-11 13:50
Aš garantuoju jog kiekviena pensininkė (ir ne tik) sugeba geriau tvarkytis su savo finansais nei tu pats. Bet iš kitos pusės sutinku su tavim, turiu įvairių pavydžių kai zmonės daro "biznius", "varkes" nesuprasdami jog tai ne tik kad nenaudinga bet ir žalinga. Kiti važiuoja dvi valandas kažkur įsipilti 20centų litrui pigesnių degalų. Kai man pasako tokį variantą aš pradedu skaičiuoti, tarkim uždirbu valandai 10eurų, tai dvi valandos mano laiko jau kainuoja 20eurų, o įsipylęs pilną 50l baką sutaupyčiau tik 10eurų, plius jei degalai nelegalūs prarandami pinigai valstybei už kurios pinigus tiesiami keliai ir t.t Atrodo paprasta, bet 80% žmonių (įpatingai Lietuvių) to nesupranta ir nesugeba (nenori?) suskaičiuoti..
immortallt 2017-01-11 14:12
Laurynai, duodu ranką nukirsti, kad absoliuti dauguma pensininkų, tai yra >95% nesugeba valdyti savo finansų. Tai, kad gyvena taupiai, su finansiniu išprūsimu tik labai mažai ką bendro turi.