Psichologinis testas: kokį gyvūną matote?  (14)

Internete gausu įvairiausių testų. Tačiau šis – ypatingas. Pasižiūrėkite į paveikslėlį ir pasakykite, ką ten matote. Priklausomai nuo to, kokį gyvūną išvydote, galima nemažai pasakyti apie jūsų charakterį ir vertybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Matote katiną

Tai reiškia, kad esate filosofas ir intelektualas. Jūs – labai protingas žmogus su plačiu akiračiu ir dideliu įvairiausių žinių bagažu.

Taip pat jūs turite neįtikėtiną vaizduotę ir savitą požiūrį į bet kokią situaciją ir bet kokį įvykį. Pasaulį jūs matote kiek kitaip, nei visi likusieji. Pasitaiko, kad kai kuriuos tai siutina, bet jums pakanka drąsos gyventi savo svajonėmis.

Didžiausią gyvenime malonumą jūs patiriate iš savarankiško, individualaus mąstymo. Jūs apskritai mėgstate mąstyti ir greičiausiai save laikote introvertu.

Jeigu jums reikia priimti sprendimą, jūs nebėgsite ir neprašysite patarimo iš draugų. Greičiausiai jūs gerai viską apgalvosite ir priimsite sprendimą savarankiškai. Ir pasielgsite savaip, net jeigu visi jūsų artimieji bus prieš ir manys, kad jūs rimtai klystate.

Matote šunį

Tai reiškia, kad jūs – laimingas ir emociškai stabilus žmogus. Jaučiatės visai laimingi ir patenkinti savo gyvenimu. Kiti jus pažįsta kaip mandagų, išauklėtą, susivaldantį ir emociškai stabilų žmogų.

Taip pat esate suprantantis žmogus. Jums nieko nekainuoja išklausyti kitus, įsigilinti į svetimų problemų esmę ir duoti gerą patarimą. Jūsų artimieji tą žino, todėl tai nutinka gana dažnai.

Jūs esate ir labai įžvalgūs ir galite lengvai labai tiksliai įvertinti žmones, remdamiesi tik savo pirmuoju įspūdžiu.

Mėgstate dalyvauti rimtose ir nelabai rimtose diskusijose, susipažinti su naujais žmonėmis, perimti svetimą patirtį. Jūs žinote, kad dėl skonio nesiginčijama, ir turite gana atvirą protą bei širdį, kad nuolat įsisavintumėte ką nors nauja.

Jūs – lankstus žmogus, mokate tvarkytis su laiku, susikoncentruodami į svarbius dalykus ir nesiblaškydami dėl visokių smulkmenų.

Matote leopardą

Jeigu matote ne katę ir ne šunį, o iš viso leopardą, vadinasi, jūs esate savimi pasitikintis lyderis. Labai nedaug žmonių čia mato šį ypatingą gyvūną. Jeigu jūs esate iš tų, kurie pamatė būtent jį, tai reiškia, kad svarbiausi jūsų bruožai – pasitikėjimas ir pasirengimas prisiimti už save atsakomybę.

Jūs labai nepriklausomi, jūsų tikėjimas savimi ir savo sugebėjimais neįtikėtinai stiprus. Esate avantiūristinio tipo asmenybė, ir tai kartais tampa galvos skausmu artimiesiems: jūs nuolat metate iššūkius tai sau, tai savo giminaičiams, tai savo draugams.

Jeigu kur nors atsiranda grupė žmonių su panašiais interesais, jūs būtinai tapsite jų lyderiu. Bent jau neformaliu. Ir viskas todėl, kad žmonės mėgsta tokias charizmatiškas asmenybes, kaip jūs.

Bet vis dėlto jums svarbiausia – sugebėjimas nebijoti jokių kliūčių, užkertančių kelią siekti savo svajonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(23)
(111)
(-88)

Komentarai (14)