Medžioklė aukos akimis: pamatykite, ką mato būrio Sibiro tigrų medžiojamas paukštis (Video)  ()

Kas nutinka apjungus nuožmius medžiotojus – Sibiro tigrus – ir moderniąsias technologijas? Gaudynės, peštynės ir žaidynės. Filmuotoje medžiagoje iš Kinijos Heilongdziango provincijoje esančio šių retų plėšrūnų parko matoma, kaip tigrai vaikštinėja po teritoriją tarsi be jokio tikslo – staiga jų dėmesį patraukia aplinkui zvimbiantis bepilotis su filmavimo kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dalis tigrų akivaizdžiai per žiemą priaugo papildomų kilogramų, tad tokia mankšta vaikantis grobį jiems tikrai į naudą. Bepiločio gaudynės vyko tol, kol 2 ar 3 metų amžiaus tigras sučiupo kamerą ir vienu drąsiu letenos mostu ją išjungė – transliacija nutrūko.

Žinoma, viskas tuo nesibaigė – iš bepiločio tigrai paliko tik skutelius. Kaip ten bebūtų, juk grobis priklauso tiems, kas jį sumedžioja.Deja, bepilotis – ne paukštis. Iš jo pradėjo rūkti dūmai, tad tigrai kaip reikiant išsigando. Parko darbuotojai nuo plėšrūnų apsaugota transporto priemone atvyko susirinkti to, kas liko iš bepiločio.

Bepiločio vaikymasis – viena iš naujų tigrų, kuriems tikrai neprošal pajudėti, pamėgtų pramogų. Ekspertai ramina dėl apvalių šių didžiulių kačių formų susirūpinusius žmones: fizinė veikla jiems iki pavasario padės atsikratyti per žiemą sukaupto antsvorio.

Sibiro tigrų mankšta vaizdo įraše

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()