Nejaugi vis dar geriate iš paprasto puodelio? Pats laikas susipažinti ir išbandyti išmaniąją gertuvę (Video)  ()

Vanduo - visos gyvybės pagrindas. Be jo mes ilgai neišgyventume, tačiau vis tiek per visus dienos darbus pamirštame išgerti būtiną vandens kiekį. Dėl to kyla visa eilė sveikatos problemų, kamuoja nuolatinis nuovargis, energijos stoka, virškinimo sutrikimai ir t. t. Tam, kad neužkluptų dar stipresnės sveikatos bėdos reikėtų pagerinti išgeriamo vandens kiekį ir kokybę. Gerai, kad šiais laikais tam yra skirti ir specialūs įrenginiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai ne vienas ironiškai šyptels - „Kam reikalingas išmanus vandens butelis?“ Tiesa yra ta, kad šiuolaikinis gyvenimo ritmas pats diktuoja idėjas tokių produktų gamintojams. Todėl, gerai pagalvojus, išmanioji gertuvė tikrai nestebina. Ypač kai ji pagaminta taip gerai, kaip „Lehoo LEH0375“.

Greičiausiai pagrindinė šios išmanios gertuvės funkcija - priminimas atsigerti. Gertuvė primins, kuomet reikėtų išgerti šiek tiek vandens, todėl net užsiėmus ir negalvojant apie fiziologinius kūno poreikius naudotojai bus paskatinti palaikyti sveiką skysčių balansą organizme. Visgi, ši gertuvė gali kur kas daugiau.

„Lehoo LEH0375“ analizuoja vandens kokybę. Tai yra, gertuvė pati išmatuos, kiek kietųjų mineralų yra vandenyje ir įspės, jei kokybė yra prasta ar netinkama vartojimui. Panašiai veikia ir kitas vandens kokybės matuoklis, apie kurį jau rašėme. Tiesa, „Lehoo LEH0375“ tikslių duomenų naudotojui nepateikia - apie vandens kokybę žmogus bus informuotas LED žiedo spalva: žalia šviesa reiškia, kad vanduo yra labai tyras, mėlyna - vidutinio tyrumo, o raudona žymi prastos kokybės vandenį.

Paprastas ekranėlis parodys ir vandens temperatūrą. Nuo jos priklauso ne tik vandens skonis ir gaiva. Ne vienas tyrimas įrodė, kad gerti per daug šaltą ar šiltą vandenį nėra gerai. Gamintojas nurodo, kad 35-45 laipsnių temperatūros vanduo yra puikiai tinkamas vartojimui, nors galima numanyti, kad ir kiek šaltesnis tikrai nepakenks. Apie per aukštą vandens temperatūrą naudotojus informuos mirksintis geltonas LED žiedas. 

Beje, tiek LED žiedas, tiek ekranas neveiks, kol „Lehoo LEH0375“ nepaimsite į rankas - taip įrenginys tausoja baterijų (dviejų AAA tipo elementų) resursus. Pati gertuvė yra pagaminta iš tvirto ABS plastiko ir nerūdijančio plieno. Tai reiškia, kad, nors tai nėra termosas, vanduo puikiai išlaikys temperatūrą.

Gertuvėje telpa tik 300 ml vandens, todėl geriausiai ji tinka naudoti darbe ar ant darbo stalo namie. Priminimas atsigerti yra tikrai garsus, todėl jo pražiopsoti ar jį ignoruoti yra neįmanoma.

„Lehoo LEH0375“ apžvalga video siužete

Žinoma, dar vienas „Lehoo LEH0375“ privalumas - nedidelė kaina. Kiti panašūs išmanūs vandens buteliai kainuoja daugiau nei šimtą eurų. Tuo tarpu šis įrenginys šiuo metu kainuoja tik 20.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(11)
(0)

Komentarai ()