„Ford“ sukūrė sau neįprastą produktą, skirtą padėti jaunoms šeimoms - jo norės visi kūdikius auginantys tėvai (Video)  ()

Daugybė jaunų tėvų labai gerai žino, ką reiškia bemiegės naktys, kai kūdikis nesiliauja verkti, o vienintelis būdas mažylį užmigdyti – pasivažinėti automobiliu. Blausios šviesos, lengvas supimas ir ramus variklio burzgimas paprastai padeda kūdikiams nurimti ir mažyliai užmiega. Dabar vaiką bus galima tokiu pat būdu užmigdyti ir neišėjus iš namų, neaukojant savo pačių brangaus miego laiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ford“ sukūrė kūdikio lovelę, kuri atkartoja visus šiuos pojūčius neišvažiavus iš namų, rašo wardsauto.com. „Ford“ dizaino studija Ispanijoje sukūrė „Max Motor Dream“ lovelę, kuri imituoja važiavimą automobiliu.

Įdomu tai, kad kiekviena šeima galės turėti lovelę, kuri veiks kaip jų automobilis, nes garsus ir supimą iš šeimos automobilio surinks speciali programėlė, iš kurios bus galima nusiųsti šiuos pojūčius į lovelę. Taip kūdikis galės „važinėtis“ pagal savo įpročius arba išbandyti ką nors egzotiško.

Tyrėjai apskaičiavo, kad per pirmuosius kūdikio metus tėvai praranda vidutiniškai 44 paras miego. Jų teigimu, važiavimas pasivažinėti yra vienas iš populiariausių būdų užmigdyti kūdikį, bet tai kainuoja, be to, nėra saugu, jei prie vairo – pavargę tėvai.

Gamintojas kol kas nepaskelbė, kada ši lovelė gali būti pradėta gaminti, bet patvirtino, kad ji greičiausiai pasirodys prekyboje. Vos „Ford“ paskelbė apie savo kūrinį, lovelė visame pasaulyje susilaukė labai daug dėmesio.

Daugybė tėvų reikalavo imti ją gaminti tuojau pat ir pasakojo istorijas, kiek daug naktų teko praleisti sukant ratus po miestą su kūdikiu automobilyje.

Kaip atrodo ir veikia „Ford“ lovelė?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()