Šis gražuolis ir vėl stebina mokslininkus - kol mes galvojame, kaip išgyventų ateiviai, graužikas ir Žemėje gyvena be deguonies (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zet 2017-04-24 15:29
technologijos.lt autoriau: GAL ISSIPLAUK GALVA. Tavo antraste elementari nesamone visiskai neatitinkanti turinio. Nezinau is kur samdo zurnalistus. Gal jus uz maista ar pora bambaliu alaus straispnius verciate ar kuriate? Jau net pabodo piktintis, kas trecio straipsnio antraste priestarauja turiniui ar net melaginga.
Wolfy 2017-04-24 17:11
Man jau senokai įdomu, kodėl jie yra atsparūs vėžiui. Tas tikrai pagelbėtų visiems žmonėms. To zet: Jau senokai pripratau, kad antraštė neatitinka turinio. Kuo durnesnė antraštė, tuo vadinas, prastesnis straipsnis. Automatiškai apeinu tokios straipsnius, išskyrus šį, nes apie šį žinduolį plačiau paskaityti man buvo įdomu.
vanduo4 2017-04-24 19:48
Siūlyčiau įvesti naują reikalavimą - prie straipsnio pavadinimo patalpinti autoriaus vardą. Na nebūtina tikrą, tiek jau to, tiesiog įdėkit slapyvardį, o pagal tai skaitytojai galės atsirinkti kuriuos straipsnius skaityti, o kuriuos ne. - Nes dabar reikia perskaityti daugybę ŠŪDO kol surandi ką nors įdomaus. Šitas tinklapis nėra vienintelis, tad tiesog laiko švaistymas skaityti žurnalistines nesamones. - Padarykit rašytojus atsakingais už turinį. Juk atlygį jie gauna, manau, pagal straipsnių populiarumą ar ne? Tad jeigu jo šlamšto niekas neskaitys, tai jis pasistengs rašyti geriau. Sutinkat?
atskalūnas 2017-04-26 12:45
10% tiesos 90% melo, taip visur ne tik šitoje svetainėje, ner ko čia piktintis, tiesiog pripažinkite, kad gyvename MELO amžiuje, nes niekam tiesa nepatinka,ar ne taip?