Keistas, bet pamokantis vaizdo įrašas - vyras per porą sekundžių nuramino verkiantį kūdikį (Video)  ()

San Diege gyvenantis Danielis Eisanmanas tiesiogiai į facebooką transliavo save ir dukrą Diviną, kai staiga mažoji ėmė verkti, tačiau tėvas greitai susigaudė, ką reikia daryti. Jis ėmė leisti garsą, kuris vos per kelias sekundes nuramino verkiantį kūdikį, o šis triukas vos per kelias dienas sulaukė net 25 milijonų peržiūrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eisanmanas nė kiek nesutriko, kai jo planus sujaukė kūdikio verkimas. Tėvai žino, kad nuraminti mažytį vaiką kartais yra labai sunku - būna, kad prireikia ir kelių minučių supavimo ar nešiojimo po kambarį. Tačiau Eisanmanas  pasitelkė kiek keistą būdą, kuris ne tik nuramino sūnų, bet ir sužavėjo internautus visame pasaulyje.

Jaunas tėtis pradėjo skleisti žemo dažnio garsą - tarsi uždainavo, tęsdamas vieną natą tol, kol vaikas nurimo. Kūdikis per kelias sekundes pradėjo merktis ir galiausiai vėl pradėjo snausti. Galima numanyti, kad monotoniškas, ramus garsas vaiką tiesiog užliūliavo. Tikriausiai Eisanmanas taip yra daręs ne kartą. Jei jis pats išrado šį triuką, gali didžiuotis.

Tiesa, neaišku, ar jis suveiks ir su kitais kūdikiais. Danieliaus Eisanmano kūdikio raminimo metodas video siužete:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(13)
(3)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: