JAV karinio jūrų laivyno kreiserio įguloje - raudonuoti iš gėdos verčiantis skandalas  (1)

JAV karinio jūrų laivyno kreiserio įgulą krečia, švelniai tariant, netikėtas sekso skandalas. Šeši karininkai – beveik ketvirtadalis visos laivo įgulos - buvo nubausti už įsipainiojimą į meilės trikampį, praneša „Navy Times“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du laivo „USS Hue City“ vadai buvo pripažinti kaltais tarnybos metu „svetimavę ir ištvirkavę“ su jaunesniuoju jūreiviu. Dviejų vadų susitikimai su jūreiviu vykdavo skirtingu metu. Nuo tyrimo pradžios jaunesnysis jūreivis buvo atstatydintas iš tarnybos kreiseryje.

Informaciją apie laive įsiplieskusį meilės trikampį kreiserio kapitonas Danielis Gillenas sužinojo perskaitęs „anoniminių pasiūlymų dėžutėje“ paliktus raštelius.

Dar keturi vadai buvo nubausti už tai, kad žinojo apie situaciją ir apie ją nepranešė laivo vadovybei.

„Abu atvejai – ir dalyvavimas nepadorioje veikloje, ir nepranešimas apie jos vykdymą yra vienodai ydingi ir nepaprastai kenkia šalies laivyno komandai“, - situaciją aiškino laivyno atstovas spaudai leitenantas komandoras Myersas Vasquezas.

Kreiseris „Hue City“ šiuo metu veikia Persijos įlankoje. Jis yra toje pačioje vietoje dislokuoto lėktuvnešio „USS George H.W. Bush“ smogiamosios grupės dalis. Pastaroji nuo sausio mėnesio vykdo teroristinės organizacijos „Islamo valstybė“ (IS) būstinių bombardavimus Irake ir Sirijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(12)
(20)
(-8)

Komentarai (1)