Tokių vaizdų dažnai nepamatysite: LOR gydytojas į vokalo perkusininko gerklę įkišo endoskopą ir nufilmavo kas ten darosi (Video)  ()

Beatboxer’iai, kurie iš tikrųjų laikantis griežčiausių lietuvių kalbos taisyklių turėtų būti vadinami vokalo perkusininkais, vien liežuvio, lūpų ir balso stygų pagalba sugeba imituoti pačius įvairiausius garsus: nuo styginių instrumentų skambesio iki būgnų mušimo. Galbūt beatbox’o ritmai ir nelabai intriguoja, tačiau vienas beatboxer’is leido gydytojui endoskopo pagalba nufilmuoti jo gerklę iš vidaus. O tai jau šis tas įdomesnio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Harvardo universitete išsilavinimą įgijęs gydytojas otorinolaringologas (ausų, nosies, gerklės gydytojas. Pavadinimas labai sunkiai ištariamas, tad daugelis net nesivargina to daryti ir šios srities specialistus vadina tiesiog „LOR”) Dr. Matthew Broadhurst’as, prieš tai trumpai supažindinęs su atliekamomis procedūromis ir papasakojęs apie balso aparato anatomiją, dviejų kamerų pagalba įvairiais rakursais nufilmavo kas vyksta Tom Thum’o – Australijos beatboxer’io burnoje, šiam skleidžiant įvairiausius garsus.

Peržiūrėję video, tikriausiai daugelis pritars nuomonei, jog iš pažiūros visiškai įprastas ir kasdieninis reiškinys – garsai, kuriuos įvairiomis formomis beveik nepertraukiamai skleidžiame nuo ryto iki vakaro, pasirodo esąs daug sudėtingesnis procesas nei buvo galima manyti anksčiau. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()