Pirmą kartą žmonijos istorijoje prognozuojami ryškūs pokyčiai religijose: pasaulis keičiasi, bet turbūt ne taip, kaip tikitės XXI amžiuje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Niemand 2017-06-21 14:29
Nacių ir komunistų partijos uždraustos, krikščionybė ir islamas neuždrausti, nors pridirbo ne mažiau... Esmė ne kitų ekstremistų radime, o bendros krypties jiems suteikime, ką kai kurios religijos daro itin efektyviai.
Shinigami 2017-06-21 15:53
Naciai ir sovietai daugiau veikė už savo šalies ribų, o tai jau nėra šalies vidaus reikalas. Bet jei kalbėti apie žydus Vokietijos viduje ir buržują rusijoje, tada viskas ok. Nes šalys nusprendė kad šių asmenų jų viduje nereikia. Tai tai gali patikti, gali nepatikti. Gali paskelbti sankcijas kaip ES rusijai, bet neturi jokios teisės į tą šalį vesti savo armijos ir vesti savo tvarkos. Nes tai nėra tavo žemė, ten negalioja tavo įstatimai ir moralės normos, tai nėra tavo šalies piliečiai. Bet socialistų partijos ne uždraustos. Gyvūnų teisių gynėjų organizacijos ne uždraustos. Bet jei jose susirinks radikalai, tai socialistų partijos pradės apiplėšinėti turtingesnių namus, o gyvūnų teisių gynėjų organizacijos padeginėti fermas. Tas pats galioja ir visoms kitoms organizacijoms ir politinėms partijoms.
Evil Goku 2017-06-23 17:52
Jeigu valstiečiai, paskelbtu referendumą ar paversti Lietuvą diktatūrine valstybe, bei priimtu įstatymą, kad kas referendume balsuoja prieš, būtu iškart sušaudomi. Tokiu atveju viskas būtu ok? O gavę absoliutinę valdžią, visus buvusius piliečius, išskyrus partijos narius ir jų artimuosius, paskelbtu antrarūšiais, irgi viskas būtu ok? Arba geriau, jei Lukašenka pasiskelbtu Lietuvos karaliumi ir Lietuvos teritorijoje jėga primestu Baltarusiškus įstatymus, teigdamas, kad Lietuva yra Baltarusijos dalis, tai mes turėtumėm paklausti jam, ar ne? Nes tiek mes tieks jis, tiek Lietuvos valdžia teigtų, kad yra Lietuvos teritorijos teisėta valdžia.