Fererų salose vėl vyksta masinės žudynės - kas vienam yra tradicija, kitam - žiauri kraujo fiesta (N-18 Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Andraika 2017-06-23 17:34
taip, kvailiai su hyperempatijos priepuoliais mano akyse niekad neturėjo vertės. tam pačiam porūšiui priklauso ir tie debilai, su plakatais pasitikinėję barmalėjus Viduržemio jūroj.
UTF16 2017-06-23 18:29
„Vertė mano akyse“ yra juoką sukeliantis matavimo vienetas. Ypač kai žmogus rimtais žodžiais bando kažką iš to išlaužti
AAA000 2017-06-23 18:31
vegetarizmas ir visokios zaliavalgystes irgi yra sugalvotas iskreiptam asmeniniam pasitenkinimui tenkint tie kur is tikro rupinasi gyvunais, daro tai moksliniais pagrindais. statistiniais pagrindais gyvunus saugo butent „oligofreniniai glušiai“. (pvz pagal gyvunu meiluma, diduma, mesiskuma, tradiciskuma ir pan.). ta BEJA ne viena karta irodete savo komentaruose gyvulines kilmes baltymu trukumas matyt jau reiskiasi...
Andraika 2017-06-23 18:42
jo, tokį subjektyvumą pritempinėt prie matavimo vieneto tikrai yra silpnaprotystės požymis
UTF16 2017-06-23 18:59
Senas, nuvalkiotas, bet veikia.
Andraika 2017-06-23 19:00
žiūrint su kuo. ir kiek ilgai.
UTF16 2017-06-23 19:06
Galima paklausti, ką tame įžvelgi gero?
Instruktorius 2017-06-23 19:13
andraika, nieko cia nelaimesi, jau esi pralaimejes, kai kitus vadini negraziais zodziais pats nieko vertas esi. Laukinej aplinkoj gala gautum, kaip ir tie delfinai kuriuos maisai su skeriais. Nes elgiesi pries gamta arba palaikai tuos kurie elgiasi pries gamta. As uz gamta, suprantu kokia tai jega ir kad zemei tereikia pasipurtyti ir musu cia ne kvapo bebeliktu. Uztai kvieciu darniai gyventi. Beto as sportininkas ir stengiuosi ne raumenis augintis o lavinu tai ko reikia isgyventi necivilizuotoje aplinkoj. Nesiteisink, o pripazink kad nusisnekejai, kad taip su gyvunais negalima elgtis ir viskas bus gerai. Nes net zverys laukiniai taip nesielgia.
Andraika 2017-06-23 19:29
ihihihi o kas yra gero valgyt, tarkim, morkas ar grybus? klausimas nemirtingas. aš asmeniškai valgau tai, kas man skanu. arba ragauju tai, kas nauja. arba nevalgau to, kas neskanu- pvz., makaronų. turiu draugą italą, kuris be jų numirtų per savaitę. Ir nei man šalta, kad jis valgo nei jam šilta, kad aš ne. bet jei aš jo paklausčiau, kas čia gero, kad jis valgo makaronus tai jis pagalvotų, kad aš debilas. užbėgdamas už akių eiliniam perlui pasakau- ne, aš nelyginu makaronų su banginiais. kas link šunų (pats turėjau ne vieną ir man jie patinka) tai neblogai rėžė kažkoks jų valgymo šventės dalyvis, kai pakraupus žurnalistė klausinėjo, kaip čia taip- jūs, sako, europiečiai, gi valgot jautieną- įsivaizduojat, kaip tai turi atrodyt indų akyse? žurnalistė ėmė mekent ir susirinko manatkes P.S. irkluotojui- aš šiaip gamtoj gyvenu, ne mieste ir matau, kad tie visi aktyvistai ir gamtos mylėtojai, kaip taisyklė, dažniausiai yra kontorinės žiurkelės, besirūpinantys gamta per stiklą ar savaitgaliais nuvažiuojantys kur už miesto. Gamtoje yra išlikimas- arba tu arba tave. o visi tie blėniai "drauge" tai anava- vilkai sudrąskė. o kas kiek ko vertas žinom patys, paliepimus gali dalint irkluotojam
UTF16 2017-06-23 19:46
Ar tamstos gyvenime be skonio išvis yra dar kažkokie rūpimi dalykai? Nes truputį juokinga darosi. Esi vaikštantis anekdotas: – Kaip sužinoti, kad žmogus mėsėdis? – Nesijaudink, jis tau pats pasakys.
Sebastianas 2017-06-23 19:52
Tai nori pasakyti, kad tu nevalgai to, kas tau skanu? Baik juokus, jeigu niekuo nesergi, tai valgai tai, kas tau asmeniškai skanu yra, kad ir iš vegetarinių ar veganinių patiekalų. Juk vienų nevalgai, taip? Pasidarai kažkokius "seasonings"?
UTF16 2017-06-23 19:57
Kieno koks reikalas, kas ką valgo? Čia ne asmeninis dienoraštis. Uždaviau konkretų klausimą. Galima gauti konkretų atsakymą?
Sebastianas 2017-06-23 20:05
Tai kas čia per klausimas - ką gero įžvelgia žmogus valgyme? Valgoma dėl to, kad energijos gauti ir dėl to, kad skanu. Kas čia iš vis per klausimai pas tave kyla? O egzotišką maistą (tame tarpe ir banginieną, ryklieną, šunieną ir t.t.) kai kurie valgo iš įdomumo sužinoti kas tai per skonis (tas pats, kas vakarietis svirplių ar kitų vabalų paragauja) (atmetant rytuose tuos, kuriems tai gali būti (šuniena, katiena etc.) vienintelis įperkamas valgis arba valgoma iš tradicijų). Tai irgi klausi ką tema gero įžvelgi? O ką gero įžvelgi būdamas technologijos.lt forume? Ką gero įžvelgi klaviatūros maigyme? čia topinis klausimas pas tave.
UTF16 2017-06-23 20:21
Taip, labai keisti klausimai. Jei tik kažkas suteikia energijos ir ypač yra skanu, tai čia viskas tame yra tvarkoj ar tam yra kokios nors ribos? Pvz., į mano kiemą „netyčia“ pro specialiai paliktus pravirus vartus įlindo tavo ar kieno nors šuo. Jis man atrodo skanus ir suteikia energijos. Galiu jį nudaigoti? Aš paskui pasakysiu, kad jis man buvo skanus ir suteikė energijos, o pvz., technologijos.lt forume sako, kad tame nėra nieko blogo.
Instruktorius 2017-06-23 20:23
Sąžiningai nugalėti stipresnį už save - neįmanoma. Jeigu esi nugalėtojas, vadinasi nugalėjai silpnesnį. Stipresniu tampama besiruošiant dvikovai, o ne ją laimėjus. // vIliTo (Vilius Čiuželis) // Tai ne del to kad valgo ta bangini cia diskusija isiplieske, o del to kad juos zudo ne del maisto o tam kad uzkalti daugiau pinigu, ir apsimeta kad tai tradicija. As ir pats neatsisakyciau tos banginienos tik zinoma jei ji legaliai pagal istatymus patiekta i prekyba.
Shinigami 2017-06-23 22:10
Nėra tokio dalyko kaip sąžiningas ar ne sąžiningas nugalėjimas. Dėl to stipresnio niekada nenugalėsi. Nes kuris iš dviejų yra stipresnis parodys tik rezultatas. Silpnesnis pralaimės, stipresnis laimės. Jį ir yra legali, nes toje šalyje įstatimai to nedraudžia. Ne dėl maisto butu tik jei skerdiena išmestų į šiukšlediežę. Jei ją suvalgo arba parduoda kitam kad jis suvalgytu, vadinasi sumedžiota buvo dėl maisto. Kaip gali buti ne dėl maisto, jei ji suvalgė? Jei pardavimas nelygų maistui, tai reikia uždrausti auginti daržoves, nes ūkiai jas augina ne maistui, o pardavimui.
Andraika 2017-06-23 22:26
O, apie tai, kad nugali tik stipresnis- instruktoriau, tau asmeniškai klausimas- kažkuriam filme apie Indianą Džouns buvo toks epizodas- kad prieš tą herojų kažkokiam barmalėjų mieste iššoko afigienai kietas diedas su kardu ir varė kelias sekundes nerealų pasirodymą, mirguliuodamas geležte. vakarietis gūžtelėjo pečiais, išsitraukė revolverį ir aną nušovė. kuris, tavo manymu, buvo stipresnis?
Andraika 2017-06-23 22:42
yra daug rūpimų dalykų, nuo analoginės fotografijos iki daivingo, bet tema ne apie tai. ir gerai, kad juokinga, nes absoliuti dauguma jūsų išbalę ir paliegę ir niūrūs. galbūt yra kitokių, nesiginčiju. nesutikau. valgant grybus ir morkas nusipjauna grybai ir morkos, taigi nelieka avis sveika. su logika ne kažkas, bet čia pas jus tipiška.
kernel_panikuoja 2017-06-24 00:22
Anksciau ar veliau sioje diskusijoje viskas prieis iki paprasto filosofinio klausimo: ar yra esminis skirtumas tarp "didesnio" zudiko ir tarp "mazesnio zudiko". Vegetarai/veganai sako, kad yra, bet manes tai neitikina. Visavalgiska mityba reiskia, jog yra 100% rizika, jog del jos bus nuzudyti gyvunai. Vegetariska/veganiska - <100% del netiesiogines zmogaus veiklos. As tiesiog sau neisivaizduoju pasitenkinimo gyvenimo gale kazkam sakant "o zinai, as buvau veganas ir netiesiogiai nuzudziau maziau nei tu - xe in your face" Jeigu rimciau, asmeniskai as esu visavalgis ir asmeniskai man tokios "atrakcijos" atrodo nelogiskos (kaip ir medziokle vardan malonumo). Taip pat sutinku, jog yra nesamone, jog dalis pramoniniu galviju auginami ir skerdziami su sveiku protu prasilenkianciomis salygomis. Tam as nepritariu. Kitavertus, jeigu snekam apie kiek imanoma humaniska galvijo nuzudyma del maisto, kuomet jis auginamas geromis salygomis - tam nepriestarauju, nes butent siuo atveju to atsisakyti vardan "gerio" naikinant zeme kitais metodais man yra per daug hipokritiska. Mano 2 centai sioje temoje
UTF16 2017-06-24 00:41
Yra neblogų lietuvių kalbos pradžiamokslių internete, siūlau juos perskaityti prieš rašant nesąmones.